Kethu i Venera će biti jako blizu i ovaj aspekt može izazivati dvije stvari. Jedan aspekt donosi jaka sjećanja i mogućnost susreta partnera iz prošlosti, a onima kojima to natalna karta potvrđuje, može značiti susret s partnerom iz prošlog života, ali to će biti u puno manjem obimu. Drugi aspekt donosi želju za prekidom sadašnje veze, a ispod toga će biti lažna želja za slobodom koja će biti više naglašena kod žena.

Savjet je da odluke donosite nakon što ovaj tranzit prođe. Iz iskustva mogu potvrditi da sam vidio mnogo prekida upravo kada se pojave ovakve ili slične kombinacije. Ponedjeljak i utorak će biti dani kada će želja za slobodom biti itekako naglašena. Pogotovo utorak može izazvati gubitak emocionalne kontrole. Srijeda, četvrtak i petak odlični su dani za istraživanje, bavljenje pitanjima koja se tiču emocija, kao i za praštanje. Ako želite novi početak u bilo čemu, onda izaberite subotu i nedjelju.

Budući da će biti jako naglašen znak Vodenjaka u odnosima, savjet za ovaj tjedan jest da shvatite kako površne veze i česta izmjena partnera na kraju izazivaju nezadovoljstvo. Ono što ste tražili u svojoj slobodi jest različitost koju niste zastupali u odnosu koji ste imali, već ste promjenom partnera mislili promijeniti postojeću situaciju. Svjesnost doista puno toga može učiniti.