Poteškoće s odlučivanjem

Ovaj tjedan započinjemo velikim tranzitom Saturna koji je stvorio konjunkciju s Merkurom, što možda utječe na odgađanje donošenja nekih važnih odluka. S druge strane, ovaj tjedan Jupiter ulazi u Sandi ili aspekt u kojem će djelovati na Vagu, što znači da već neko kraće vrijeme pojačava aspekt odnosa ili dobrobiti iz odnosa, a odnosi se na žene.

Zbog ulaska Saturna u Strijelca, u odnosima će Blizanci po jyotishu imati problema, tj. susrest će se s onim dijelom sebe koji su godinama izbjegavali uvidjeti kad je o odnosima riječ.

Sretno razdoblje ljubavnih mogućnosti ili avantura

Ponedjeljak je dan koji nosi aspekt slobode, ali nije za odnose, a na materijalno orijentirane ljude može djelovati i agresivno jer sazviježđe koje vlada ovim danom pojačava upravo taj aspekt. Utorak, srijeda i četvrtak bit će pod znakom odnosa i umjetnosti, a Jupiter će ovom aspektu još dati snagu.

Možemo reći sretno razdoblje koje će mnogima dati ljubavne mogućnosti. One se mogu osjetiti u odnosima i podijeliti s partnerom, a nekima ovo može biti razdoblje avantura. Petak i subota odlični su za nove početke i nove korake. Ako rješavate neki problem u odnosu, bolje ga je rješavati do 13 sati u subotu ili od podneva u nedjelju.

Tjedan nam nosi jako dobre aspekte za odnose i kreativnost, no za odlučivanje će trebati puno više snage i odlučnosti da se pokrenete.