Materijalna pitanja i posao

Također, Jupiter sada potiče unutarnje preispitivanje, daje manje vanjskog uspjeha po pitanju obrazovanja, a kod žena može vraćati neke neriješene stvari u ljubavnim odnosima.

Drugi tranzit koji obilježava ovaj tjedan je Merkur koji je ušao u znak Jarca. Merkur nas zajedno sa Suncem u Jarcu okreće prema materijalnim pitanjima, odnosno intelekt je sada usmjeren na vještine koje imaju takav karakter. Dakle, sada trebamo rješavati materijalna pitanja ili posao.

Po danima...

Kad je riječ o vezama, i dalje je vrlo jaka kombinacija koja pokreće želju za strašću i ljubavlju. Ponedjeljak je odličan dan za odnose, utorak za obitelj i poslove oko stana ili kuće, kao i za obnovu, srijeda je odličan dan za ženske principe poput majčinstva ili davanja, petak je jedini lošiji, može biti manipulativan dan.

U subotu treba zadržati emocionalnu kontrolu jer će biti ugrožena, a nedjelja jača aspekt odnosa, ali je i pravi dan za odmor. Zanimljivo je da je simbol sazviježđa Porvaphaluguni koja vlada nedjeljom – ležaljka za odmor.

Ukratko, ovaj tjedan daje mogućnosti za preispitivanje, obavljanje poslova od materijalne važnosti, a petak i subota nisu dani za odluke.