Izražavanje onoga što mislimo

Ovaj tjedan će biti promjenljiv; početak i kraj tjedna su lošiji, a sredina bolja. Obilježit će ga prijelaz Merkura iz Jarca u znak Vodenjaka koji daje naglasak na društvene mreže u poslovnom smislu, modernu komunikaciju, tj. poslovi koji su usmjereni prema novim idejama bit će sada puno uspješniji.

U odnosima će otvorenost u izražavanju onoga što mislimo donijeti pomak Venere i Marsa u sazviježđe kojim vlada Merkur, što znači da bi bilo dobro razgovarati o stvarima koje su ostale neriješene jer ovo je sazviježđe usmjereno upravo prema praštanju, a oprostiti možemo jedino ako razumijemo.

Komunikacijom i prihvaćanjem do više bliskosti i povezanosti

Dakle, rješenje odnosa u velikom ovisi o komunikaciji, ali komunikacija znači prihvaćanje osobe u onome u čemu se razlikujemo. To je različito od zaljubljenosti pomiješane s narcisoidnošću u kojoj želimo da je partner isti kao mi, a kad ne možemo prihvatiti njegovu različitost, odljubimo se. U ovom sazviježđu Venera komunicira i u svojoj širini potpuno prihvaća ono drugačije i tako se javlja zrela ljubav.

Snaga i slabost dana pred nama

Ako se okrenemo kvaliteti dana, u ponedjeljak ne odlučujte ništa važno i pazite da ne dajete preveliko značenje moći. Utorak je pod jakim djelovanjem nezgodnog Saturna, a to onda može donijeti neke nagle odluke i događaje, pa isto tako nije dobar za odlučivanje, bolji je za traženje rješenja problema koji vas trenutno muče.

Srijeda je odlična za polemiku i neovisne akcije, a četvrtak za zrele odluke i akcije. Petak je dobar za znanje, subota za neovisnost, a nedjelja je jako loš dan u kojem ne treba donositi nikakve odluke jer će rezultati biti jako loši.

Isporuka karme za sebičnost

Još jedan aspekt na koji treba pripaziti jest nezgodan položaj Sunca jer donosi isporuku karme za sebičnost, koja se može odraziti tako da akcije koje započinjete neće imati kvalitetu.

Ukratko, ovaj tjedan donosi povoljnosti u odnosima, sredina tjedna je dobra u poslovnom smislu, Merkur daje povoljnosti za nova znanja, a Sunce donosi lekciju onima koji su bili naglašeno sebični.