Neobavezni odnosi, da ili ne?

Ovaj tjedan će obilježiti tranzit Marsa koji će smanjiti tenzije u odnosima i pojačati aktivnost, djelotvornost i donošenje novih odluka. S druge strane, Venera je prešla u sazviježđe Revati koje je puno nježnije od prethodna dva. Budući da ovim sazviježđem vlada Merkur, sada mogu biti naglašene neobavezne želje u odnosima pa pokušajte razlučiti koliko je to dobro za vaš emocionalni život, a koliko bi vas takve akcije mogle povrijediti.

Ponedjeljak je još uvijek pod utjecajem ekliptike i sam po sebi je oštar pa ne bi bilo dobro donositi odluke. Utorak, srijeda i četvrtak su dobri za odnose, ali će donositi pomalo i napetosti u odnosima s jakim željama. Za one zrelije ovo može biti intenzivno razdoblje u kojem mogu obnoviti odnos i osnažiti vezu.

Novi počeci u petak

Petak je odličan dan za nove početke, odnosno završava jedan manji ciklus i obično je to razdoblje dobro za nove korake. Također, Mjesec je mlad i dobro je razdoblje za rast, kako životno tako i ono emocionalno. Subota i nedjelja su pod utjecajam sazviježđa koje naglašava odnose.

Ovaj tjedan daje naglasak na odnose jer Mjesec svojom putanjom ne samo da aktivira planete koje vladaju odnosima, već prolazi i kroz sazviježđa koja naglašavaju odnose. Ovo je dobar tjedan da ga posvetite radu na emocijama i odnosima tako da osvještavate ono što na najdubljoj razini želite od odnosa.