Ovan, Lav i Strijelac rado se odazivaju izazovima, znaju što i kako treba napraviti da bi ostvarili svoje želje. Jarac, Rak i Vaga također ne oklijevaju posegnuti za onim što žele. Imaju odličan osjećaj za pravi trenutak.

Vodenjak i Blizanci manje su usmjereni na vlastite ciljeve, ali snažno podržavaju druge i sudjeluju u grupnim projektima koji će im donjeti priznanje. Oprezni Bik, Djevica i Škorpion te sanjarske Ribe osjećaju nelagodu suočeni s ubrzavanjem događaja oko sebe. Nemirni su i neodlučni, treba im još vremena za odluke.

Uz prvu četvrt u Raku, 3. travnja, prepoznat ćemo kako se još bolje pobrinuti za neometan razvoj želja koje je pokrenuo prethodni mlađak. Potrebno je usporiti tempo i provjeriti jesmo li u sjaju svojih želja zaboravili na druge. Ako pokažemo brižnost prema bližnjima, kolegama i prijateljima, dobit ćemo vrijedne spoznaje o tome što bismo mogli napraviti drugačije da bismo zgrabili svoju sreću! Ne zaboravimo pri tome njegovati sami sebe, odmorom, zdravom hranom i pozitivnim mislima.  

Sjajni uštap u Vagi, 11. travnja, donosi nam prijeko potrebnu ravnotežu. On smiruje srca Ovna, Lava i Strijelca uzavrela od želja. Hladi usijane glave Jarca, Raka i Vage od prevelikih ambicija. Blaži nelagodu senzibilnih duša Riba, Djevice, Bika i Škorpiona. Nagovara Blizance i Vodenjaka na više odmora i vremena za sebe. Napravimo odmak da bismo objektivno promotrili što nam je stvarno potrebno, a gdje smo popustili vanjskim pritiscima, navikama ili strahovima. Tako ćemo vratiti unutrašnji osjećaj stabilnosti i smirenost potrebnu da donesemo prave odluke.