Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ritual punog Mjeseca - upijte Mjesečevu energiju i donesite promjenu

Pun Mjesec u Vagi u utorak 11. travnja 2017. pravo je vrijeme za preusmjeravanje fokusa na druge te ritual donošenja svjetla i mira svijetu

 mjesec Izvor: Shutterstock

Svoju svjesnost preusmjeravamo na druge

Pun Mjesec u Vagi "savršeno je vrijeme da se misli na druge. To je savršeno vrijeme da se bude na usluzi te inspirira i podigne svakoga s kim nam se ukrste putovi", ističu autori Golden Light Channela. Biti na usluzi, objašnjavaju, podrazumijeva ljubaznost, dobrotu, suosjećanje i potporu na bilo koji način, velik ili malen, tako da podiže i primatelja i davatelja.

Travanjski pun Mjesec pomoći će nam da svoju svjesnost preusmjerimo na druge. "To je savršeno vrijeme da drugima širimo radost, ljubav, mir i suosjećanje. Čineći to, dopuštamo sebi također razumjeti i osjećati te emocije na dubljoj razini", ističe se.

Davati i biti svjetlo

Ovomjesečni je Uštap osobito važan zbog još nečega – njegovu energiju, koja je na vrhuncu 11. travnja, možemo iskoristiti kako bismo "po cijelom svijetu posuli mir i radost". Zapravo, naglašava se, možemo ponuditi bilo koju emociju visoke vibracije i Majka Luna osigurat će da se ona raznese diljem planeta.

"Svjetski mir i viša svijest o planetu počinje s vama. To počinje na individualnoj razini i potom se širi svima oko vas", podsjeća se na važnu ulogu koju može imati svatko – i opisuje ritual punog Mjeseca. Davati drugima i biti svjetlo drugima na bilo koji način koji osjećamo svojim ono je što je bitno, stoga se ovaj primjer rituala punog Mjeseca za donošenje svjetla i mira svijetu može prilagoditi kako bi nas potpuno odražavao. 

Ritual punog Mjeseca

Potrebni su vam bijeli ili prozirni štapići selenita, mjesečevoga kamena, gorski kristal ili čak biseri te 4 svijeće (najbolje dušice). Svijeće postavite u obliku dijamanta; svaka predstavlja jednu stranu svijeta. Potom središnji dio "dijamanta" ispunite s onoliko bijelih kristala koliko osjećate da je potrebno. Ako imate samo jedan kristal, stavite ga u sredinu. Kristale rasporedite onako kako vas vodi intuicija. Možete zazvati i duhovne vodiče i anđele da budu s vama tijekom rituala. Upalite svijeće pa ruke sklopite za molitvu točno ispred srca te izrecite namjeru:

"Majko Luno, večeras želim uzeti tvoju moćnu energiju sa svom ljubavlju, suosjećanjem i mirom u svoje srce i dušu te ih omotati oko svijeta sto puta. Majko Luno, tražim da mi dopustiš da zračim radost i mir gdje god da idem te da mogu inspirirati druge kao i sebe."

Nakon izricanja namjere, zatvorite oči i vizualizirajte Majku Lunu kako ulijeva svjetlosnu energiju na vrh vaše glave. Vizualizirajte tu svjetlosnu energiju kao gust med što teče od vrha vaše glave sve do stopala. Zamislite kako vam svjetlosna energija donosi mir i harmoniju pa je potom možete širiti po svijetu.

Neka svatko tko me sretne...

Ako ritual izvodite u grupi, možete se držati za ruke dok primate Mjesečevu energiju. Kad osjećate da ste spremni, otvorite oči i držite ruke iznad kristala kako bi upili energiju Majke Lune. Da biste završili ritual, izrecite drugu namjeru ili afirmaciju; također možete izreći osobnu molitvu želite li izravno poslati mir i ljubav nekome iz svog života. Na kraju kažite:

"Završavam ovaj ritual sada i tražim da me zaštite i vode moje više sebstvo, duhovni vodiči i anđeli. U svom srcu znam da imam moć širiti mir i donijeti promjenu. Neka svatko tko me susretne, pogleda me ili mi se nasmiješi, od mene ode preporođeno, mirno i radosno te neka i ja primim isti blagoslov. Hvala ti, hvala ti, hvala ti."

Puhnite i ugasite svijeće, no sve ostavite da stoji tako kako je složeno da kristali nastave upijati energiju Mjeseca. Ujutro možete maknuti svijeće i kristale ako zbog nekog razloga ne mogu ostati vani – umjesto toga, kristale možete staviti kraj mjesta gdje spavate. Ili, osjećate li tako, kristale možete darovati kako bi i drugi mogli širiti mir.

Najnovije