HOROSKOP ZA VIKEND OD 10. DO 13. LIPNJA: Blizanci su produktivni, a Djevice nervozne zbog promjena

Saznajte što vam predviđa horoskop za vikend od 10. do 13. lipnja 2022. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 10. do 13. lipnja 2022. godine!

Ovan
Mjesec u Škorpionu stavlja fokus na intimnost ovog vikenda, tako da je vaš odnos s voljenom osobom u centru pažnje. Djela govore više od riječi. Učinite nešto za svog partnera što će on cijeniti i bit ćete zadovoljni načinom na koji se stvari odvijaju. U subotu se vaš vladajući planet Mars sukobljava s Mjesecom. Pripazite, ne reagirajte impulzivno. 

Bik
Konjunkcija između vašeg vladajućeg planeta Venere i Urana u prvoj kući osobnosti stavlja vas u centar pažnje. Potreba za slobodom i želja za stvaranjem novog života su naglašene upravo sada. Mjesec u Škorpionu, u vašem polju partnerstva, koji se suprotstavlja ovoj konjunkciji može vam pomoći da se oslobodite prošlosti. 

Blizanci
Trigon Mjeseca u Vagi sa Saturnom u Vodenjaku u petak usklađuje se s energijom Vage i pomaže vam da produktivno započnete vikend. Mjesec u znaku Škorpiona u subotu se fokusira na vaše zdravlje i blagostanje, a opozicija Venerinoj konjunkciji s Uranom traži od vas da se fokusirate na svoj duhovni život, a ne samo na fizičku stvarnost. 

Rak
Kvadrat između Mjeseca u Vagi i Plutona u Jarcu u petak može donijeti oluju u vaš dom i odnose. Ne dozvolite da na vas utječe okruženje. Konjunkcija Venere i Urana u subotu osvjetljava vaš društveni život, a suprotstavljanje Mjesecu u Škorpionu može da potaknuti neočekivane, tajne romanse.

Lav
Trigon u petak između Mjeseca u Vaga i Saturna pruža vam priliku da pokupite darove rada koji ste uložili u svoj odnos s voljenom osobom. Konjunkcija Venere i Urana u subotu se suprotstavlja Mjesecu u Škorpionu. Možete biti rastrgani između kuće/obitelji i karijere. Iskoristite kreativnost koju generira trigon Mjeseca i Neptuna u nedjelju da napravite lijepe promjene u svom domu. 

Djevica
Trigon Mjeseca u Vagi i Saturna u petak osnažuje vaše financije, povećava produktivnost. Konjunkcija Venere i Urana u subotu čini vas nervoznim zbog promjena. Pokušajte im se ne opirati. U nedjelju, opozicija između vašeg vladara, Merkura i Mjeseca može utjecati na vas tako da se osjećate hipersenzitivnima. 

Vaga
Trigon Mjeseca u Vagi sa Saturnom u Vodenjaku u petak ulijeva samopouzdanje i pomaže vam da poduzmete važnu, preko potrebnu akciju. Konjunkcija između vašeg vladajućeg planeta, Venere i Urana u vašem sektoru intimnosti stvara potrebu za ekspanzijom i slobodom. Istovremeno, opozicija Mjeseca u znaku Škorpiona vas prožima željom za sigurnošću.

Škorpion
Trigon Mjeseca u Vagi i Saturna u petak pomaže vam da se pobrinete za sve što zahtjeva vaše vrijeme i pažnju u kući. Mjesec u Škorpionu u subotu se suprotstavlja konjunkciji Venere i Urana te aktivira vaš sektor odnosa. Promjena je krenula. Prihvatite to, ne opirite se. U nedjelju, sekstil Mjeseca prema vašem vladajućem Plutonu, pomaže vam da se osjećate moćno i kažete na glas sve što treba. 

Strijelac
Odvojite malo vremena za svoje prijatelje u petak dok traje trigon Mjeseca u Vagi sa Saturnom i dodaje pozitivnu energiju vašem društvenom životu. U subotu, konjunkcija između Venere i Urana uzdrmat će vašu rutinu i navike. U nedjelju, trigon između Mjeseca i Neptuna donosi sretnu energiju u dom.

Jarac
Vaš vladajući planet, Saturn u Vodenjaku, u petak kreira trigon s Mjesecom u Vagi, prizivajući vašu najbolju energiju, talente i vještine. Konjunkcija između Venere i Urana u subotu povećava nestabilnost u vašoj romantičnoj vezi, pozivajući na duboke promjene. U nedjelju, trigon između Neptuna u Ribama i Mjeseca u Škorpiona i potiče vas da provedete više vremena s prijateljima.

Vodenjak
Mjesec u Vagi u petak je u harmoniji s vašom energijom, a trigon sa Saturnom u Vodenjaku pomaže vam da se najbolje snađete. Vaša vladajući planet Uran, u konjunkciji je s Venerom i suprotstavlja se Mjesecu u Škorpionu u subotu, stvarajući promjenljivu energiju u vašem domu. U nedjelju, trigon između Mjeseca i Neptuna vam omogućava da nadogradite svoje snove, ciljeve i osnovne vrijednosti, osjećat ćete harmoniju. 

Ribe
Mjesec u Vagi u petak u trigonu je sa Saturnom, poziva vas se bavite samorefleksijom, meditirate. U subotu stvari postaju divlje jer se konjunkcija između Urana i Venere nalazi nasuprot Mjeseca u Škorpionu. Vaš vladajući planet Neptun u nedjelju ujutro je u trigonu s Mjesecom u Škorpionu. kreativni ste, emotivni, otvorenog srca spremni ste za povoljne promjene.