HOROSKOP ZA VIKEND OD 13. DO 15. SIJEČNJA 2023.: Prognoza za ljubav, posao, novac i zdravlje

Saznajte što nam donosi horoskop za vikend od 13. do 15. siječnja 2023.

Shutterstock

Pred nama su dva sjajna dana. Evo što nam predviđa horoskop za vikend od 13. do 15. siječnja 2023. godine: 

LJUBAV - Mogli biste osjetiti puno ljubavi oko vas ovog vikenda, ali pripazite - možda je i iluzija! Pažljivije razmotrite što je predmet vaše mašte, a što je realnost. Nemojte idealizirati potencijalne partnere. Mogli biste osjetiti potrebu za samoćom - otići sami u šetnju, kazalište, kino, posvetiti se sebi i uživati u vlastitom društvu. Ovog vikenda ćete više favorizirati prijatelje u odnosu na romantiku. 

NOVAC - Čak i ako imate slobodne dane, možda ćete željeti ugurati malo posla ovog vikenda. Nekoliko lijepih poravnanja na nebu čine ovaj vikend povoljnim za uspostavljanje novih poslovnih veza i finaliziranje poslova. 

ZABAVA - Obavezno napravite plan za okupljanje s bliskim ljudima. Očekuje vas topao i ugodan vikend uglavnom za druženje s prijateljima i zabavu. Nova prijateljstva stvorena sada mogu postati trajna.

ZDRAVLJE - Velika energija Marsa ovog vikenda bi trebala pokrenuti ljude – ovo je odličan vikend za izlazak u prirodu ili vježbanje! Mnogo je bolje koristiti Mars za aktivnosti nego za konflikte. Osluškujte vlastito tijelo i krećite se onoliko koliko mu odgovara.