4 horoskopska znaka doživjet će promjenu tijekom kolovoza: Astrolozi predviđaju da ih očekuje dramatično razdoblje

Astrološka gibanja tijekom kolovoza 2024. godine izuzetno će snažno utjecati na određene horoskopske znakove čije će živote promijeniti do korijena

Shutterstock

Astrolozi predviđaju da će kolovoz 2024. godine biti poseban mjesec jer donosi dva moćna portala - Lavlja vrata 8. kolovoza i Regulusova zvjezdana vrata 21. kolovoza. No, mladi Mjesec i retrogradni Merkur presudno će utjecati na 4 znaka i dramatično i zauvijek promijeniti njihove živote.

Provjerite jeste li na popisu onih koji će doživjeti promjenu prije nego što stigne "astro-tsunami" koji predviđa pomrčina u rujnu.

1. Ovan

Astroprognoza predviđa da će se 4. kolovoza u vašoj petoj kući pojaviti mladi Mjesec u Lavu, koji upravlja kreativnim izražavanjem, romantičnim vezama i odnosima s djecom. Odlično vrijeme da započnete nešto novo, izgradite samopouzdanje i pokažete talente. Možete započeti ili promijeniti posao, izdati knjigu, upoznati novu ljubav, obnoviti dom...

Zatim Venera ulazi u vašu šestu kuću, pa bi se trebali posvetiti osobnom razvoju i zdravlju. Obaveze obavite na vrijeme, ali ne zaboravite na vlastite potrebe i spriječite nepotreban stres. 5. kolovoza Merkur ide retrogradno u šestu kuću i trebali biste preispitati svoje radne navike i rutinu. Očekuju vas neki problemi na poslu, pa je idealno vrijeme za usavršavanje. 14. kolovoza, Merkur se vraća u vašu petu kuću, dajući vam priliku da preispitate svoje planove i odnose, ali i trajno promijenite svoj život.

2. Blizanci

Mladi Mjesec u Lavu pojavit će se u vašoj trećoj kući, koja je odgovorna za komunikaciju i učenje. Ovo je dobro vrijeme za pokretanje novih projekata vezanih uz učenje ili razvoj vještina. Komunikacija s drugima postat će intenzivnija, upoznat ćete nove ljude ili ojačati veze s rodbinom.

Venera će ući u vašu četvrtu kuću i donijeti vam sklad u obiteljskim odnosima. Retrogradni Merkur u četvrtoj kući 5. kolovoza može natjerati na preispitivanje obiteljskih pitanja vezanih uz nekretnine. Vrijeme je za dubinsku analizu i rješavanje starih problema. 14. kolovoza, Merkur će se vratiti u treću kuću, pružajući priliku da poboljšate svoje komunikacijske vještine i izrazite svoje misli.

3. Lav

4. kolovoza pojavit će se mladi Mjesec u prvoj kući Lava, što simbolizira osobnost, neovisnost i smjer u životu. Vrijeme je za nove emotivne cikluse, pa je važno slušati svoju intuiciju. Mogući su novi počeci koji će vam pomoći da odredite svoj budući emotivni status.

Venera će ući u drugu kuću povezanu s materijalnim vrijednostima i samopoštovanjem. Ovo je dobro razdoblje da se brinete o sebi i ulažete u svoj razvoj. Ipak, budite oprezni s pretjeranim trošenjem jer će Merkur 5. kolovoza krenuti retrogradno, što može dovesti do promjene financijskih planova. Merkur će se vratiti u prvu kuću 14. kolovoza, naglašavajući potrebu za osobnim rastom.

4. Djevica

Mladi Mjesec će biti u 12. kući i odgovoran je za duhovni razvoj i oslobođenje. Ovo je vrijeme da postavite energetske granice svojim bližnjima. Venera će ući u prvu kuću, dajući vam samopouzdanje i povećavajući vaš osjećaj neovisnosti.

Valja napomenuti da 5. kolovoza, s početkom retrogradnog kretanja Merkura u prvoj kući, Djevice trebaju biti posebno oprezne. Ovo nije najbolje vrijeme za pokretanje novih projekata. Obratite pažnju na svoja unutarnja iskustva i samospoznaju. Merkur se 14. kolovoza. vraća u 12. kuću i stavlja skrivene aspekte vaše osobnosti u fokus. Tada bi vam se mogao dogoditi dramatičan životni obrat.

Izvor: Sensa.mondo.rs