Veliki mjesečni horoskop za Blizance: Listopad će naglasiti preuzimanje odgovornosti, ali i rješenje određenih problema

Tijekom listopada 2024. godine Blizance očekuje vrtlog energije iz svemira koja će povoljno djelovati na njih, a čak je moguće konačno rješenje određenih problema vezanih uz jedan sektor privatnog života

Shutterstock

Listopad 2024. godine otvorit će novu energiju za Blizance, a posebno će biti naglašena obiteljska dinamika i razrješenje određenih problema koji su se nakupljali tijekom prethodnog perioda. Na ovaj sektor odnosa osobito će snažno djelovati period tijekom punog Mjeseca u Ovnu 17. listopada.

Kraj mjeseca, odnosno Merkur u opoziciji s Uranom 30. listopada, mogao bi čak utjecati i na moguću promjenu karijere. U svakom slučaju, očekuje vas izuzetno dinamičan period. 

Obitelj i odnosi

Početak mjeseca donosi jasnoću i rješenje dugotrajnih nesporazuma u obiteljskim odnosima. Ako ste se suočili s nerazumijevanjem ili napetostima, ovaj period donosi priliku za iskrene razgovore i postavljanje novih temelja. Energija listopada pomoći će vam da sagledate obiteljske odnose iz šire perspektive, a komunikacija će teći lakše i bez zastoja.

Kako se približava puni Mjesec u Ovnu 17. listopada dolazi val snažne energije i osjećaj odgovornosti unutar obitelji. Ovo je period kada ćete biti motivirani da preuzmete inicijativu i riješite obiteljske probleme. Očekujte da će se neki stari problemi konačno zatvoriti, donoseći vam osjećaj oslobođenja i sklada.

Ljubav

Venera u trigonu s Neptunom natjerat će vas da preispitate osjećaje prema partneru ili potencijalnim vezama. Osjećaj nesigurnosti može isplivati, ali iskoristite ovaj period za dublje razumijevanje sebe i svojih potreba.

Budite spremni na iznenađenja jer Venera u opoziciji s Uranom sasvim sigurno donosi neočekivane promjene u vašem ljubavnom životu, ali one nisu nužno negativne - osjećat ćete se spremnima na avanture i nove puteve.

Novac i posao

Financijska pitanja bit će u fokusu tijekom retrogradnog Jupitera koji bi mogao aktivirati teme vezane za ulaganja ili planove iz svibnja do rujna 2024. Ako ste radili na nekom financijskom projektu ili se nadali prilici za ekspanziju, sada je vrijeme da preispitate svoje poteze i donesete potrebne korekcije. Ovaj period traži strpljenje, ali donosi priliku za reorganizaciju vaših financija i dugoročnu stabilnost.

Iskoristite kraj mjeseca za planiranje i organizaciju jer Merkur u opoziciji s Uranom 30. listopada donosi inspiraciju i inovativne ideje. Budite spremni na neočekivane uvide koji vam mogu pomoći da usmjerite svoju karijeru u novom smjeru.