Horoskop za vikend od 27. do 29. rujna: Netko osjeća potrebu za povlačenjem, a jedan znak mora pokušati izbjeći svađu

Saznajte što horoskop za vikend od 27. do 29. rujna 2024. donosi vašem znaku

Shutterstock

Horoskop za vikend od 27. do 29. rujna 2024. godine

OVAN

Ovaj vikend donosi priliku za introspektivnu pauzu. Možda osjetite potrebu da se povučete iz užurbanog društvenog života kako biste se posvetili vlastitim mislima. Razmislite o tome kako balansirati obveze s osobnim potrebama. 

BIK

Očekuje vas opušten vikend u kojem ćete se povezati s prijateljima i obitelji. Ova će druženja unijeti stabilnost u vaš život, a kroz razgovore možete doći do nekih važnih uvida o budućim planovima.

BLIZANCI

Razigrani duh Blizanaca dolazi do izražaja. Vikend je idealan za kraće putovanje ili izlet koji će vam otvoriti nove perspektive. Vaša komunikacija bit će posebno naglašena, pa iskoristite priliku za razgovore koji mogu donijeti važne pomake.

RAK

Ovo je trenutak da se opustite i posvetite obitelji. Vraćate se korijenima i uživate u jednostavnim radostima doma. Vikend donosi mir i harmoniju, ali i priliku za intimne razgovore koji mogu ojačati vaše odnose.

LAV

Vikend pred vama nosi potrebu za priznanjem i pažnjom, ali i za ravnotežom. Vrijeme je da osvijestite što vas istinski ispunjava, a što samo privremeno zadovoljava. Moguća je neka nova kreativna ideja koja će vas nadahnuti za nove projekte.

DJEVICA

Vaša praktična strana ovaj vikend dolazi do izražaja. Mogli biste se posvetiti organiziranju doma ili završavanju neodgodivih obveza. Ipak, odvojite vrijeme i za odmor, jer će vam opuštanje donijeti osjećaj ravnoteže i zadovoljstva.

VAGA

Za Vage je ovo vikend ravnoteže između osobnog uživanja i odnosa s drugima. Sklonost prema harmoniji mogla bi vas potaknuti da budete mirotvorac u obiteljskim ili društvenim situacijama. Oslonite se na svoju diplomatičnost kako biste izbjegli nesuglasice.

ŠKORPION

Ovaj vikend donosi duboke emocionalne uvide. Možda ćete osjetiti potrebu za povlačenjem i promišljanjem o prošlim iskustvima. Ne bojte se suočiti s osjećajima koji izlaze na površinu – to je prilika za emocionalno oslobađanje.

STRIJELAC

Očekuje vas iznimno dinamičan vikend, ispunjen avanturama i novim iskustvima. Otvorenost prema novim idejama i ljudima donijet će vam osvježenje i energiju. Moguća su spontana putovanja ili izleti koji će probuditi vaš pustolovni duh.

JARAC

Praktični Jarci mogu se osjećati pozvani da rade na dugoročnim ciljevima. Vikend je povoljan za planiranje budućnosti i financijskih odluka. No, ne zaboravite odvojiti vrijeme za sebe i ljude do kojih vam je stalo.

VODENJAK

Ovaj vikend donosi osjećaj slobode i kreativnosti. Moguća su nova prijateljstva ili kontakti koji će vam otvoriti nova vrata. Otvorite se promjenama i pratite intuiciju koja vas vodi prema originalnim idejama.

RIBE

Ribe će ovaj vikend osjetiti snažnu povezanost s unutarnjim svijetom. Ovo je pravo vrijeme za meditaciju, kreativno izražavanje ili jednostavno povlačenje u osamu kako biste obnovili energiju. Duhovni aspekti bit će posebno naglašeni pa poslušajte što vam intuicija govori.