KADA I GDJE ĆETE UPOZNATI SRODNU DUŠU? Datum rođenja krije sudbonosni broj koji otkriva kako će izgledati vaš susret

Numerologija otkriva kada i gdje ćete sresti ljubav. Provjerite hoće li susret sa srodnom dušom biti onakav kakav ste zamišljali.

Shutterstock

Numerologija se bavi tumačenjem brojeva koji mogu utjecati na nečiju sudbinu. Prema numerolozima, na temelju našeg datuma rođenja možemo saznati karakterne osobine osobe, dešifrirati sudbonosne znakove i čak predvidjeti budućnost.

Prema numerologiji možemo otkriti kada i kako ćemo sresti svoju pravu ljubav - da biste to doznali, morate izračunati svoj broj prema datumu rođenja. Zbrojite sve znamenke iz datuma rođenja i dodate broj dana u tjednu. Na primjer - recimo da vam je rođendan 24. veljače 1995. i rođeni ste na petak. Zbrojite na sljedeći način 2+4+2+1+9+9+5 = 32, zatim taj broj zbrojite s rednim brojem dana na koji ste rođeni (petak - 5), 3 + 2 + 5 = 10, pa svedite na jednoznamenkasti broj 1 + 0 = 1.

Saznajte što vam o susretu s pravom ljubavi otkriva broj koji ste dobili:

1 - Ljubav je jako blizu. Vaš osobni život će se poboljšati u idućih šest mjeseci. Moguće je da je sudbina već blizu, ali vi to ne primjećujete. Možda je to vaš prijatelj, kojeg čak i ne vidite kao potencijalnog partnera ili možda imate tajnog obožavatelja. U svakom slučaju, sreća je jako blizu, ali numerologija savjetuje da preispitate svoje prioritete.

2 - Susret s vašom srodnom dušom će se dogoditi za godinu dana. Prema numerološkoj analizi, susret će biti povezan s poslovnim putovanjem. U početku vam se možda neće svidjeti neka osoba jer ćete biti jako karakterno slični. Dugo ćete proturječiti jedno drugom, ali stalne proturječnosti i sporovi neće vam dopustiti da odustanete.

3 - Ako ste dobili broj 3, vaš osobni život postat će bolji tek kada budete spremni za to i zaista željeli napredak. Kada nađete svoju ljubav, postoji mogućnost da će se vaša veza vrlo brzo razviti. Ako ste romantične prirode, onda posjećujte mjesta koja odišu takvom energijom - na njima možete upoznati srodnu dušu.

4 - Nemojte propustiti priliku i budite otvoreni za nova poznanstva jer je vaša ljubav netko iz vašeg kruga bliskih ljudi. U ovom slučaju, romansa će biti više nego dovoljna. Odnosi će biti jako strastveni i zanimljivi. Spremite se!

5 - Numerologija savjetuje da postanete jednostavniji. Važno je zapamtiti da sve ovisi samo o vašim željama. Najvjerojatnije ćete pronaći svoju ljubav zahvaljujući prijateljima. Možda ste već čuli za ovu osobu ili ste se čak sreli nekoliko puta, ali nešto je ometalo razvoj vaše veze.

6 - Vjerojatno vas čeka susret s vašom ljubavi na nekoj proslavi ili svečanom događaju. Odmah ćete shvatiti da je upravo to vaša srodna duša. Ali odnos između vas će se razvijati vrlo sporo. Budite strpljivi i imat ćete odnos o kojem ste maštali.

7 - Sastanak sa srodnom dušom čeka vas za par godina, tvrde numerolozi. Možda ćete se morati boriti za svoju ljubav jer ćete se naći u ljubavnom trokutu. Možete se sresti sasvim slučajno i nepredviđeno, ali ćete znati da je sve zapisano u zvijezdama.

8 - Sve ovisi o vašim željama: poznanstvo se može dogoditi za nekoliko dana, tjedana ili mjeseci. Najvažnija stvar je da se ne bojite upoznavanja novih ljudi. Sasvim je moguće da će se susret s vašom sudbinom dogoditi virtualno, odnosno na društvenim mrežama. Možda ste se već sreli, ali tada nije bilo vrijeme za vas. Jednostavna komunikacija će postupno prerasti u prijateljstvo, a ubrzo će se pretvoriti u ljubav.

9 - Vaša veza će početi u idućim mjesecima. Najvjerojatnije, vaša sudbina je vaš šef ili netko iz poslovnog okruženja. U početku će vaš odnos biti isključivo profesionalan, ali onda će se dogoditi situacija nakon koje ćete tu osobu gledati drugim očima. Bit ćete otvoreni za ljubav na potpuno nov način.