Numerolozi ističu da svaka godina sa sobom donosi određeno numeričko značenje i simboliku, a smatraju da možete izračunati i svoj kod sudbine i uspjeha za 2022. godinu na osnovu datuma rođenja.

Da biste saznali svoj kod sudbine, potrebno je zbrojiti sve brojke datuma rođenja i dodati im brojeve 2022. Zapamtite, u numerologiji su važni samo brojevi od 1 do 9, tako da morate zbrojiti brojeve dok ne dobijete jednoznamenkasti broj. Na primjer, uzmimo datum rođenja 19.04.1995. Zbrajamo sve brojeve zajedno s onima godine: 1 + 9 + 0 + 4 + 1 + 9 + 9 + 5 + 2 + 0 + 2 + 2 = 44. 4 + 4 = 8. U ovom slučaju kod sudbine je Osam.

Kada odredite svoj kod sudbine za 2022. godinu, pročitajte značenje i što vam poručuje:

Jedinica - Osobe koje su dobile broj Jedan ovu godinu trebaju provesti okruženi obitelji i prijateljima. Dugogodišnja usamljenost vam sigurno neće dobro doći, pa je bolje da se ne svađate s onima koje volite i koje cijenite. Suradnja i kućanski poslovi bit će vam od velike koristi ove godine.

Dvojka - ovo je kod sreće za one koji su navikli sebi postavljati važne i ozbiljne ciljeve. Numerolozi savjetuju da što pažljivije planirate stvari za budućnost. Pokušajte ne riskirati previše kako sne biste stvorili nove probleme. To ne znači da trebate ostati zaglavljeni u zoni komfora, ali važno je da ostanete mirni i obratite pažnju na male stvari.

Trojka - Ako ste dobili broj 3, onda će 2022. za vas biti mirna. Numerolozi savjetuju da se posvetite duhovnosti. Postoje velike šanse da ćete ove godine posebno razumjeti svoje prave ciljeve i prioritete. Oni će vam otvoriti oči za ono što se događa i učiniti vas mudrijima.

Četvorka - Broj 4 je simbol jednakosti i harmonije. To znači da će vam 2022. donijeti mir. Bit će to zanimljivo i ugodno vrijeme na sivim životnim poljima. Numerolozi savjetuju da budete otvoreni i iskreni s ljudima oko vas.

Petica - Ovaj broj potiče vas na razne aktivnosti i odlučno djelovanje, ali petice - ne zaboravite na odmor. U 2022. godini trebali bi pažljivije organizirati vrijeme. Nije ovdje riječ samo o poslu i opuštanju, već i o komunikaciji i privatnosti, kupovini i štednji.

Šestica - Šestica je glavni broj u 2022. godini. Ako dobijete ovaj broj prilikom izračunavanja, to znači da vas očekuje velika sreća. Ovo je vaša godina, vaše vrijeme. Morate djelovati i ne trošiti energiju. Možete značajno napredovati u potrazi za srodnom dušom i novim izvorima prihoda.

Sedmica - Ako vam je suđeno da se sretnete s nekim poteškoćama na putu 2022. godine, onda će vam Sedmica pomoći da izađete iz problema. Ovo je vrlo povoljno vrijeme za one koji će biti na putu ili u potrazi za smislom života. Sedmica je na vašoj strani i neće vam dozvoliti da pognete glavu, već će uzdići vaš pogled prema zvijezdama.

Osmica - Broj 8 je materijalni broj. Savršeno se uklapa sa Šesticom koja vlada ove godine. Ovo je vaša šansa da uspijete u poslu i financijama. Pravo je vrijeme za veće kupnje, promjenu posla i pokretanje novog biznisa.

Devetka - Ovaj broj završava numerološki niz. Ako ste računanjem koda sudbine dobili broj 9, 2022. godine se morate fokusirati na dovršavanje važnih stvari. Ne započinjite ništa novo dok se ne pozabavite stvarima iz prošlosti, dugovima i ne ispunite davno zadane ciljeve.