Godišnji horoskop za 2022. godinu otkriva što očekuje Vagu, Škorpiona i Strijelca na poljima karijere, ljubavi, novca i zdravlja!

VAGA

Vagama će se svidjeti 2022. godina jer će im donijeti minimum nevolja i nepredvidljivih događaja. Zvijezde će ove godine pokazati neutralnost prema vašem znaku, a to će se za vas pokazati najboljim. U najmanju ruku, ponašat ćete se kako vam odgovara i nikakve prepreke neće stati na vašem putu. Za Vagu je 2022. godina idealna za opuštanje i pomlađivanje. Vi zaslužujete ovu etapu, tako da ćete izvući maksimum iz nje.

 Vagama koje rade u kompanijama savjetujemo da ne obraćaju pažnju na kolege koji će s vremena na vrijeme pokazati negativan stav prema vama. Najvažnije je da ništa ne ometa vaš ostanak na trenutačnoj poziciji i da su vaši šefovi zadovoljni vama. A prazne priče i glasine ne bi vas trebale uznemiravati. U principu, 2022. godina neće biti odlučujuća za većinu predstavnika Vage. Međutim, ako razmišljate o velikim promjenama, najbolje je da se njima pozabavite prije jeseni.

Vagama će 2022. biti dozvoljeno da se ponašaju pomalo impozantno. Ako je posao pokrenut, prodaja i zalihe su uspostavljene, a konkurenti nisu naročito brzi, možete čak i malo odstupiti od posla. U drugoj polovici 2022. može se pojaviti fokus na proširenju. Ovu ideju treba odložiti. Počnite se pripremati za takav važan korak, ali je bolje odgoditi akciju nakon kraja 2022. godine.
Stabilnost koja će se pratiti u narednim mjesecima u sferi financija, pomoći će Vagi u planiranju ambicioznih planova. Razmislite unaprijed, ali ipak ugradite element nepredvidljivosti u svaki novi projekt. Općenito govoreći, najbolje je da napravite sezonski plan za trošenje financija. Ovo će vam olakšati posao i bolje ćete se prilagoditi iznenadnim situacijama. Generalno, kao što je već spomenuto, domena financija neće izazvati senzacije za vaš znak.

 Malo je vjerojatno da će Vaga biti posebno iznenađena u osobnom životu u 2022.-toj godini. Vage koje su prošle godine sebi postavile značajan cilj (na primjer, da imaju vjenčanje), moći će ga ostvariti. Obiteljske Vage tijekom cijele godine radit će na komunikaciji s članovima obitelji kako bi se pozabavile hitnim pitanjima. Ova kolegijalnost još će više ujediniti vas i vašu obitelj što znači da se možete nadati životu u obiteljskom gnijezdu koji će biti miran i generalno ispunjavajući. Dobra atmosfera čeka i Vage koje u prošlosti nisu mogle dovesti u red svoje ljubavne veze. Situacija će se raščistiti oko travnja. Postoji šansa da romansa koju započnete u tom segmentu godine pokaže ozbiljnom.

Vaga je ljubitelj putovanja i zabavnih aktivnosti. Malo je vjerojatno da će 2022. godina zadovoljiti vašu potrebu za time. Ali to nije razlog za uznemiravanje. Čak i ako odmor 2022. godine morate provesti kod kuće ili na selu, potražite prednosti u tome. U najmanju ruku, možete uštedjeti prilično pristojnu količinu novca. Po pitanju zdravlja, jačanje imuniteta jest mjera koju morate shvatiti što ozbiljnije.

Na sljedećoj strani pročitajte godišnji horoskop za Škorpiona!