Vaša srodna duša će se pojaviti kada budete spremni za taj susret. Mnogi nakon niza emotivnih promašaja odustanu, govoreći sebi da više neće vjerovati u nju, ali prava ljubav postoji i u nju nikada ne smijete gubiti vjeru. Srodna duša je netko tko će vam otkriti nove dimenzije ljubavi i pokazati kako to izgleda kad se s nekim spojite u jedno.

Kad je vaša srodna duša vrlo blizu, vaša intuicija i srce osjećaju njezinu energiju i to vam poručuju putem ovih signala:

1. Snovi postaju živopisni i romantični

Moguće je da ćete odjednom početi sanjati realistične snove koje ćete doživljavati kao stvarnost – a ona će se doimati se romantičnom i uzbudljivom.

2. Ispunjavaju vas pozitivne emocije

Osjećate se živo, radosno, živahno i inspirirano. Ove emocije su neka vrsta unutrašnje svjetlosti koja izlazi iz vas i privlači druge.

3. Odjednom želite napredovati, rasti

Ako se posvećujete sebi, svojim željama, potrebama i razvijate se na svim poljima, to je znak da se vaša srodna duša približava. Vi se usavršavate, ali se u isto vrijeme usavršava i vaš budući izabranik. U toj fazi, oboje pronalazite svoj put jedno prema drugome.

4. Imate jasnu viziju partnera koji vam je potreban

Sigurno imate u glavi nacrtanu viziju i sliku idealne veze. Međutim, ponekad ono što vam treba nije ono što ste zamislili u svojoj glavi. Na primjer, možete imati sliku partnera atletske građe s plavom kosom i zelenim očima, druželjubivog, pažljivog i velikog ljubitelja životinja. Ali ono što vam se pokaže potrebnim može biti nešto sasvim drugo, na primjer, empatija, ljubaznost ili zdrav način života.

5. Čini se da ljubav u svim svojim manifestacijama i oblicima lebdi oko vas

Gdje god da pođete, primjećujete signale ljubavi oko sebe. Čujete romantičnu glazbu, vidite parove koji se drže za ruke, osjećate ljubav u zraku. U početku, ovo vas iznenađuje i možda malo zbunjuje, ali ovo su sve signali da ljubav stiže u vaš život. Ona vas priprema za njezin veličanstveni dolazak.

6. Otvarate se svemu što vam život nudi

Spremni ste za promjene, ne bojite se zakoračiti u nepoznato. Lakše napuštate svoju zonu ugode nego prije.

7. Razmišljate o lekcijama koje ste naučili iz svojih bivših veza

Prestali ste patiti za bivšim partnerima i sada promatrate ta iskustva isključivo kao bogate lekcije iz kojih možete izvući dobre zaključke. Zatvorili ste vrata prošlosti i spremni ste živjeti u sadašnjosti.

8. Imate obilje pozitivne energije

Vaša razina energije raste i osjećate pozitivne vibracije koje vas potiču da budete aktivniji. Ujutro se budite veseli i odlično raspoloženi. Osjećate sreću bez nekog posebnog razloga – a to je znak lijepe promjene...