NUMEROLOŠKA PREDVIĐANJA ZA 2023.: Godinom pred nama vladat će broj 7, evo što nam to donosi

U nastavku pročitajte numerološka predviđanja za 2023. godinu

Shutterstock

Kako smo se promijenili u odnosu na 2022. godinu koja je od nas očekivala rast? U kojem smo pogledu drugačiji? Upravo su to pitanja koja ćemo si postavljati u 2023., zaviriti duboko u sebe i postati svjesni vlastite transformacije, piše portal numerology.com. Naime, svakom godinom dominira jedan broj, a za sljedeću je to broj 7 ( 2 + 0 + 2 + 3 = 7). Sedmica označava intuiciju, tajanstvenost, pogled prema unutra, potragu za znanjem, ali i za ljubavlju. 

Sa sigurnošću se može reći da su mnogi od nas doživjeli unutarnje promjene proteklih godina, dok se svijet privikavao na novo normalno. Koliko god mislili da poznajete sebe, možda ste se promijenili na načine kojih niste ni bili svjesni; ponekad, kako bismo obradili promjenu, moramo se s njom izravno suočiti, a to je ono o čemu se radi sljedeće godine. Imamo kolektivnu priliku pomiriti se sami sa sobom i shvatiti kako smo evoluirali dok smo samo živjeli svoje živote. Ovaj proces se neće dogoditi preko noći, ali to je u redu - energija broja 7 nije od onih koje žure. 

Neka briga o sebi bude prioritet
Vrijeme je da se njegujete na načine koje ste si prije možda uskraćivali. Čuvajte svoje duhovne i emocionalne rezerve, ako osjetite da se približavate burnoutu, usporite, mislite na svoje zdravlje. 

Postignite jasnoću
Imat ćete puno 'aha'  trenutaka u 2023. - jednostavno ćete bolje razumjeti sebe i zašto se ponašate na određeni način. Usredotočite se na otkrivanje korijena stvari i ispitivanje kako su one do sada utjecale na vaš život. Vrijeme je da istaknete svoje prednosti i poradite na slabostima. 

Kontemplirajte o jedinstvu
Izgradnja jače veze između vas i prirode vrlo je važna 2023. godine. Puno se može dobiti uzemljivanjem, kao i shvaćanjem da su svi zajedno povezani. Nijedna osoba nije otok. 

Slušajte svoj unutarnji glas 
Intuicija je glavna tema 2023. godine. Nastojte je češće slijediti, a ako imate problema s povezivanjem, obratite pažnju na ove znakove; iznenadni osjećaj straha ili strepnje (koji je izvan konteksta), snažan poriv da nešto učinite (djeluje poput unutarnjeg gurkanja ili povlačenja), zimica u cijelom tijelu ili trnci duž kralježnice, mučnina ili tjelesni nemir, iznenadno stanje povećane budnosti, jasan i čvrst glas u vama koji vas upućuje da nešto učinite ili ne učinite... Usredotočite se na postizanje većeg kontakta sa svojim instinktima. Oni znaju što je dobro za vas.