Astrolozi predviđaju da će 2023. biti godina krupnih odluka i preokreta. Ako otvorite srce, mogu se dogoditi čuda na romantičnom planu. Evo što kaže horoskop

Ovan - Osjećat ćete se odlično, mnogo toga što ste naumili će i uspjeti! Imate sjajnu priliku upoznati ljubav ili ojačati vezu koju ste nedavno započeli, i to već u prvoj polovici godine. Glavni zadatak je da se fokusirate na temu partnerstva, a ne da energiju raspršujete na sve strane. 

Bik - Osjetit ćete olakšanje u ljubavnoj vezi (posljednjih nekoliko godina možda ste prolazili kroz razne krize). Ono što započne 2023. imat će pozitivan utjecaj i na budućnost. Ako ste slobodni, krajem ožujka i svibnja može doći do sudbonosnih susreta, a na ljeto će veza ojačati.

Blizanci - Za Blizance ovo je godina ogromnih promjena u osobnom životu. Neozbiljni potencijalni partneri mogu pokazati svoje prave namjere. I što se to prije dogodi, prije ćete upoznati prave, iskrene ljude s kojima možete graditi dugoročne odnose kakve zaslužujete. Najpovoljniji mjeseci za ljubav su: travanj, svibanj i studeni 2023.

Rak - Početak godine će biti naporan za vas. Morat ćete riješiti mnoga pitanja vezana uz karijeru i odnose unutar obitelji, ali od sredine ožujka ljubav će vas pratiti u stopu. Općenito, Rakove očekuje sjajna godina povoljnih promjena - svi vaši potencijalni partneri će postati spremniji na kompromise. Slušajte svoje srce. 

Lav - Za Lava je budući period vrlo zanimljiv i dinamičan, posebno u pogledu ljubavi i veza. Tijekom protekle dvije godine, mnogi Lavovi su doživjeli teške trenutke i prekide. Već od početka 2023. godine ulazite u romantičnu bajku, kao da ćete se ponovo roditi u novoj ulozi, što će svakako privući nove osobe. A ljeto će biti posebno vruće i strastveno. 

Djevica - Nova godina će donijeti priliku da preispitate potencijalne partnere. Doći će do čišćenja života od ljudi koji ne podržavaju vas i vaše planove za život. Druga polovica godine bit će povoljnija u ljubavnom smislu, a listopad će biti posebno romantičan. 

Vaga - Nova godina bit će povoljna za ljubav i romansu, ali u prvoj polovici bit će potreban sav vaš talent za diplomaciju i sposobnost pregovaranja kako konflikti u vezi ne bi eskalirali. Ljeto će biti manje agresivno i produktivnije u pogledu odnosa. A kraj godine će vam biti posebno ugodan i opušten. 

Škorpion - Za vas će sve moguće promjene u ljubavnim odnosima završiti u svibnju i tada počinje mirniji period. Do tada, očekuju vas brojne lekcije u ljubavnom životu. Usvojite li ih, od ljeta 2023. i tijekom cijele godine imat ćete sve šanse izgraditi harmoničnu vezu.

Strijelac - Za Strijelce će prva polovica godine biti produktivnija u ljubavnom smislu. Ako tražite srodnu dušu, onda slobodno planirajte posjet raznim zanimljivim događajima na kojima se možete sresti, ne zatvarajte se u kuću. Štoviše, u vašem slučaju promjene na bolje se mogu dogoditi brzo. 

Jarac - Za Jarca u 2023. počinje pozitivniji period kada će se, prvi put nakon mnogo godina, moći opustiti i uživati u rezultatima rada na sebi i svih 'ljubavnih lekcija' koje je naučio. Početkom proljeća, s prvim toplim zrakama sunca osjetit ćete romantične iskre! 

Vodenjak - Počevši od ožujka, osjetit ćete kako je svakodnevni život ispunjen željom za ljubavlju. I sami postajete manje ozbiljni. Bit ćete magnetno privlačni, moguće je da ćete promijeniti nešto u svom izgledu. Uspijevate ostvariti kontakt s osobom koja vam se sviđa. 

Ribe - Imate sve šanse da upoznate partnera s kojim možete planirati budućnost. Također, budite spremni da se broj obožavatelja može smanjiti. Oni koji su neozbiljni i nisu spremni da vam poklone srce, nestat će iz vašeg života.