Kako u djetinjstvu tako i sada, s nestrpljenjem iščekujemo božićnu čaroliju koju možete uhvatiti tako što ćete pokušati zadržati neke stvari koje ste voljeli kao dijete.

Jedan od posebnih trenutaka u blagdanskom razdoblju je odabir i priprema poklona za voljene osobe, kao i nestrpljivo iščekivanje darova koje ćemo ugledati ispod bora. Mali znak pažnje je dovoljan da razveselite nekoga, a vrijednost darova ne leži u njihovoj cijeni, već u tome koliko su originalni i kreativni.

Kako bi ovog Božića uspjeli svojim najmilijima pokloniti sreću i dio sebe, te unijeti strast i ljubav u čin darivanja, Designer Outlet Croatia pokrenuo je projekt „Pokloni dio sebe“. U suradnji s hrvatskim kreativkama napravljeni su DIY videi, na kojima su prenijele svoje ideje i prijedloge za ukrašavanje darova i blagdanskog doma. Pogledajte ih i dobit ćete najbolje savjete kako izraditi originalan dar.

Designer Outlet Croatia
Designer Outlet Croatia 

Kolači i keksi dio su božićne tradicije, a poznata hrvatska pastry chefica Ivana Čuljak-Lošić koja stoji iza brenda Neka jedu kolače, pokazat će nam kako s malo mašte možete izraditi predivne i ukusne božićne keksiće. Oni ujedno mogu biti i dekoracija za božićno drvce, pogledajte video i krenite već sad s izradom. Jedna od ideja za darovanje su i self-made ukrasi za bor ili božićna čarapa za kamin. Upravo stilistica interijera i renovatorica namještaja Maja Kranjec pokazala je kako možete oplemeniti klasične blagdanske darove.

Designer Outlet Croatia
Designer Outlet Croatia 

Cilj ovog projekta je potaknuti ljude da probude u sebi blagdanski duh i kreativnost, te da daju dio sebe za svoje najbliže. Kroz maštovite i zabavne DIY video priloge majstorica stila i dizajna Lidije Tomas Matijević i Emilije Lasić Črepić poklonu možete dati osobni pečat i u trenutku ga pretvoriti u najsnažniju poruku ljubavi i pažnje za svoje najdraže članove obitelji i bliske prijatelje.

Designer Outlet Croatia
Designer Outlet Croatia 

Pronađite inspiraciju za najbolje božićne darove u Designer Outletu Croatia, a uz pomoć kreativnih i jednostavnih ideja učinite svoje darove jedinstvenim. Upravo nam ideju za kreativno zamatanje poklona predstavlja Ana Tevšić Nauković, produkt dizajnerica i vlasnica studija “Love, Ana”.

horoskop (50).jpg
PR 

Pogledajte kreativne video priloge i ovog Božića poklonite dio sebe te uživajte u osmjesima najdražih osoba.

Designer Outlet Croatia
Designer Outlet Croatia 

O Designer Outletu Croatia: Smješten preko puta robne kuće IKEA, na jugoistoku Zagreba uz A3 / E71, čvor Ivanja Reka A4 / E71, i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba. Na ukupnoj površini od 15 000 četvornih metara preko 100 domaćih i međunarodnih modnih, sportskih i dizajnerskih brendova predstavilo se u vlastitim trgovinama. Outlet ponuda, ali i nove kolekcije dostupne su tijekom cijele godine uz 30 do 70% popusta u odnosu na preporučene maloprodajne cijene proizvođača. Visokokvalitetna arhitektura Designer Outleta Croatia s tipičnim stilovima hrvatskih regija Dalmacije i starog Zagreba pruža jedinstveni šarmantni ugođaj u modnom gradiću.
Projekt je razvijen u zajedničkom ulaganju Ingka centres i Mutschler grupe. Partner za upravljanje centrom je iskusni outlet operator ROS-Retail Outlet Shopping.