KAKO PROMIJENITI BOJU SVOJE AURE? Uz nove navike mijenjate svoj život na bolje

Saznajte koje životne navike treba uvesti da biste promijenili boju svoje aure

Shutterstock

Svatko od nas ima svoju auru – nevidljivo duhovno polje koja nas okružuje i određuje naše misli, uvjerenja i postupke. U biti, aure su naši izvori energije. Kada je ta energija niska, osjećamo se negativno, umorno, depresivno i umorno. Ne želimo ništa raditi; naša je kreativnost također na niskoj razini i na kraju privlačimo više negativnosti. S druge strane, kada je ta energija pozitivna, svijetla i visoka, osjećamo se sretno, zdravo i osnaženo, piše Color Meanings.

Prema toj logici, jednostavnom promjenom naše aure možemo promijeniti svoje misli, razinu energije i naposljetku svoj život. U nastavku saznajte koje životne navike treba uvesti da biste promijenili boju svoje aure.

Vjerujte u nju

Da biste mogli promijeniti svoju auru, najprije morate priznati njihovo postojanje kao i moćan utjecaj koji mogu imati na vas. Ne morate ih prihvatiti isključivo u religioznom aspektu, samo prihvatite svoju duhovnu stranu i prigrlite ju.

Svakodnevno meditirajte

Dovoljno je samo 10 minuta meditacije dnevno da promijenite boju aure. Ljudi koji svakodnevno meditiraju energiziraju i aktiviraju svoje čakre. Čakre su energetski centri koje svakodnevna meditacija može očistiti i ojačati.

Jedite zdravu organsku hranu

Što je zdravlje, ako ne hrana koju jedemo? Zdrava hrana koja nije obrađena uvelike će vam pružiti zdravu auru, zato pripazite na kvalitetu namirnica koje unosite u svoje tijelo.

Redovito vježbajte

Zdrava aura također zahtijeva dobru kontrolu stresa, a to možete postići svakodnevnim vježbanjem. Isprobajte jogu, pilates i aerobik. Plivanje, brzo hodanje i vožnja bicikla također su još sjajne vježbe za smanjenje stresa i jačanje aure.

Držite se podalje od 'iscrpljujućih' mjesta

Postoje neka mjesta koja imaju negativnu energiju i izvlače ono negativno iz vas. To na primjer mogu biti gusta i prometna područja ili bolnice. Ako ste prisiljeni otići na neko takvo mjesto, pobrinite se zaštititi svoju auru meditacijom prije i nakon posjeta.

Budite zahvalni

Zahvalnost je važan alat za promjenu vaše aure. Nezahvalna osoba će imati sivu auru i stalno privlačiti negativnosti u životu. S druge strane, vjera u Zakon obilja donosi pozitivnost i darove koje život nudi. Budite zahvalni za sve što imate i nastavite moliti i zahvaljivati za to.

Reprogramirajte svoje misli

Mi jesmo i postajemo ono što mislimo, govorimo i vjerujemo. Stoga nastavite s pozitivnim afirmacijama kako bi vaša aura poprimila blistav sjaj.

Koristite zakon davanja

Činite dobro - ovo je najjednostavniji način da promijenite svoju auru i svoj život. Pokušajte učinite nešto dobro za druge – pokloniti im svoje vrijeme, energiju ili resurse. Uskoro ćete početi primati pozitivnu energiju obilja natrag. Vjerujte u ovaj moćni zakon i promijenit ćete svoj život.

Odaberite svoju boju aure

Istražite što znači svaka boja aure i prema tome odaberite svoju boju. Na primjer, ako želite da vaša aura bude jake crvene boje koja ukazuje na strast i energiju, onda se okružite predmetima, dodacima i odjećom u toj boji.

Zamislite sebe u životu u kakvom ste oduvijek htjeli živjeti

Što god želite privući, morate prvo to vizualizirati. Bilo da se radi o velikoj kući, otmjenom automobilu, sretnoj vezi - morate to vidjeti u svom umu što jasnije možete. Zamislite to u što više detalja. Ova će vježba očistiti vašu auru od negativnosti i pomoći vam da privučete zdrave prilike.