MOŽEMO LI PITATI SVEMIR DA NAM POKAŽE ZNAK? Svakako, evo nekoliko strategija za pomoć

Jedan od najboljih načina da se to postigne dolazi od autorice Toshe Silver

Pexels

Svemir uvijek vodi i osvjetljava naš put naprijed, a ako živimo u miru, usklađeni smo s energijom oko nas i obraćamo pozornost, velike su šanse da ćemo posvuda oko sebe vidjeti tragove koji će nam pomoći na tom putu. Ne postoji pogrešan ili ispravan smjer u životu, ali ponekad nam dopuštanje malo božanskog nadahnuća može pomoći da donesemo jasnije odluke i slijedimo svoj put svrhe. Slijediti put svrhe zapravo znači slijediti našu istinu i ići u smjeru naše duše i srca.

Jedan od najboljih načina da se to postigne dolazi od autorice Toshe Silver, koja kaže: “Zadržite pitanje za Svemir u svom srcu. S potpunim fokusom i uvjerenjem zatražite njegovo vodstvo. Onda se pustite i vidite koje će vam mrvice kruha staviti na put. Slijedite ih.”

Često može biti teško prepoznati te mrvice, ali evo nekoliko strategija za pomoć i kako možete primiti znak iz Svemira:

  • Razjasnite svoju namjeru. Zašto tražite znak? Osjetite svoju namjeru i zapišite je na papir. Na primjer - "Namjera mi je znati hoće li preuzimanje ovog posla biti pravi korak za moju karijeru?" Napomena: ovo je prilično zahtjevno pitanje, ako ste novi u ovome, možda biste trebali početi s nečim manjim kako ne biste bili previše vezani za ishod.
  • Držite svoju namjeru blizu srca, dopustite sebi da je osjetite. Pokušajte ne biti logični s ovim i previše analizirati. Samo pošaljite svoje pitanje u Svemir i vjerujte da vas se čuje.
  • Zamolite Svemir za specifičan i jasan znak - da ga isporuči tijekom određenog vremenskog razdoblja, da pošalje znak nekoliko puta (3 je dobar broj), zamolite Svemir da vam pomogne da znak bude očit i značajan za vas.
  • Otpustite i ostanite otvoreni. Ovo je najvažniji od svih koraka. Znak možda neće doći na način na koji očekujete, stoga ostanite otvoreni i vjerujte da vam je znak već isporučen. Također, pokušajte se ne uhvatiti u racionaliziranju svega što vam se događa kao "znaka". Samo pustite to i dopustite poruci da dođe do vas.

Svemir je nevjerojatna sila koja živi u nama i svuda oko nas. Kada se uskladite s vibracijom vlastite duše i energija oko sebe, automatski ćete osjetiti nit vodilju koja vas pokreće naprijed.

Izvor: foreverconscious.com