Sada. Ovdje. Radosni.

Radost za koju ne znamo točno iz kojeg izvora dolazi, što ju je potaknulo i zašto nas događaji koji su nas do jučer kolebali danas gotovo i ne dotiču - to je radost kakvoj težimo. Samoodrživoj, punoj života, samosvjesnoj i dugotrajnoj. Osjećaju koji dolazi iznutra, a sija prema van. Kada je osjetimo, sve sjeda na svoje mjesto. To je ona radost koja svoj put traži i u tuzi, u nesretnim i neželjenim događajima. Ona koja traži moguće u nemogućem. Ona koja nas podsjeća da nismo jednoznačni, koja dopušta svim našim bojama da postanu podjednako važne. I što je najvažnije, da takvim vidimo svijet i ljude oko nas.

Osjećate li je ikada? Možete li se prisjetiti koliko je slagalica života jednostavnija kada osjećamo radost? Osjećate li je sada? Voljela bih čuti vaše „da“ na barem jedno od ovih pitanja. Ponajviše na ovo posljednje.
Sada. Ovdje. Radosni.

Izabela Vrtar.jpg
Robert Gašpert Izabela Vrtar, glavna urednica Sense


Koliko moćne i sveobuhvatne su ove tri riječi! Živimo ih, slavimo ih i radujmo im se. Pokušavamo to činiti i sa svakim slovom Sense. To je ljepota kojom smo očarani i koju smo sretni dijeliti s vama. Da, život nije lak. I da, život nas izaziva na različite načine. Ali tu smo. I dok god smo tu, slavimo svoj život. Želim vam da vam buja poput proljeća, uz pokoji kišni dan da osnaži vaše korijenje i mnogo sunca, radosnog sunca.

Sretni vam dani proljeća!

U novom broju Sense čitajte:

Fokus na fokus: Dostupni svima i svemu, s lutajućim umom koji razmišlja što će se dogoditi sutra i što sve može krenuti kako ne treba, jeste li se zapitali koliko smo zapravo dostupni i u kontaktu sa sobom? 

fokus.jpg
Sensa 

Fascinantna fascija: Stručnjaci koji rade s tijelom sve su više fokusirani na fascije – tanko vezivno tkivo koje se povezuje s problemima boli, zatezanja, ukočenosti i ograničene pokretljivosti tijela

fascija.jpg
Sensa 

 Drugačija uskrsna gozba: Radosno kušamo život uz recepte Jelene Malenović

uskrs.jpg
Sensa 

Novi broj Sense prelistajte ovdje.

Sensa za travanj 2022
Sensa