Intuicija

Život je igra, sklop detalja koji sliku čine snažnom i održivom. Kada na život gledamo kao na kreaciju, a ne reakciju, stvari se mijenjaju iznutra. Kada shvatimo da su naši talenti tu da ih koristimo, da nam služe, a ne da ih potiskujemo i zatomljujemo – mi postajemo kreatori. I poslovnih, životnih i obiteljskih odnosa, ali onog najvažnijeg – odnosa s nama samima. Naše snage i naše ranjivosti u tom su procesu podjednako važne jer svaka strana naše osobnosti tu je za ravnotežu. I, ne zaboravimo ono najvažnije - za ljudskost.

S krajem godine osvrćem se na iskustva koja su me dosad pratila, a s posebnom dragošću na 15 godina koje sam dijelila sa Sensom. Često znam reći da mi je Sensa promijenila život i to je zaista istina. Kreirajući Sensa svijet od prvog sam se broja vodila intuicijom – vjerovala sam onom unutarnjem glasu koji je ovakav sadržaj smatrao vrijednim za dijeljenje. Čak i sumnje u samu sebe na tom putu nikada nisu bacile sumnju na Sensu. Iz mnogih riječi potpore naših čitateljica i čitatelja sretna sam što u tome nisam jedina.

Izabela Vrtar
Robert Gašpert Izabela Vrtar, glavna urednica Sense

Nedavno sam na jednoj konferencija imala priliku prenijeti svoje iskustvo „kako vodim sebe i druge“, moj odgovor bio je – intuicijom. Ne mislim pritom na pasivnu reakciju, nego na jedino moguće optimalno funkcioniranje, ono u flowu, kada prirodno i bez napora koristim svoja urođena i naučena znanja, kada vjerujem procesu i tu vjeru prenosim na sve uključene.

Kada je i posao igra, slagalica mozaika će znanjem i trudom sigurno sjesti na svoje mjesto. Zapravo, kada ne vodim ni sebe niti ljude, nego s njima činim ono što nas čini boljim ljudima, ono što radimo postaje svrhovitim, a ne samo pukim proizvodom – surađujem. Moj plan za 2023. – više suradnje za više dobro, sa sobom i s drugima! I vama je želim baš takvu.

U novom broju Sense čitajte:

SURADNJA ZA BOLJI ŽIVOT: Svijest o tome tko smo u odnosu na druge može nam pomoći da ostvarimo najvišu razinu suradnje kako bismo lakše prebrodili izazovne promjene

Suradnja.jpg
Sensa 

PSIHOLOŠKA ASTROLOGIJA: Što nas čeka u 2023. piše astrologinja Senka Ljubić

astro.jpg
Sensa 

 ZELENI BOŽIĆ: Neka božićne dekoracije predstavljaju proslavu rođenja i nade uz obilje zimzelenog lišća

Zeleni Božić.jpg
Sensa 

Novi broj Sense prelistajte ovdje.

sensa 180.jpg
Sensa