Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PUTOVANJE POSVEĆENO OPUŠTANJU I OSNAŽIVANJU: Pridružite nam se na Sensa vikendu u Splitu - evo što smo vam pripremili

Posebno iskustvo promjene, buđenja unutarnjih snaga i osnaživanja čeka vas od 3. do 5. prosinca na Sensa vikendu u Splitu

 sensa vikend.png Izvor: Shutterstock

Posvetite ovo vikend putovanje samo vama, pomoći će vam u uspostavljanju ravnoteže između tijela i uma. Od 3. do 5. prosinca 2021. sudjelujte na Sensa vikendu koji će se održati u Radisson Blu Resort & Spa***** u Splitu  - jedinstvenom hotelu koji objedinjuje kvalitetnu ponudu za odmor i za poslovni turizam, pruža svojim gostima nezaboravna iskustva na posebnoj lokaciji - nadomak mora i plaža te samo tri kilometra od stare gradske jezgre. 

 Radisson Blu Resort&Spa
Radisson Blu Resort&Spa
Izvor: Radisson Blu Resort&Spa

Dobar osjećaj Sensa vikenda u Splitu donose vrhunski predavači i govornici. Upoznajte ih!

SANJA TATALOVIĆ

 sanja tatalović
Sanja Tatalović
Izvor: Privatni album

Sanja Tatalović (Equilibrium), autorica seminara Lalita koji osnažuje i usmjerava žene na putu njihove potpune emancipacije, donosi radionice koje u prvi plan stavljaju suptilnu, često zanemarenu žensku energiju. Od tema samopoštovanja preko važnosti seksualne energije u našem životu, njezina predavanja bude žar za životom i daju odgovore na mnoga pitanja, nesigurnosti i ponašanja koja nas koče da se prepustimo i živimo.

Tema radionice: Žena koja je duboko situirana u svom seksualnom biću i zrači slobodom, snagom i erotikom neprocjenjiv je dar. Ona u takvom stanju biva spontano jer je to njena prava priroda. Potrebno se samo opustiti - u tijelu, ali najviše u umu jer je um taj koji sputava, kontrolira i grči tijelo. Um, a onda posljedično i tijelo krcati su obrascima i nefunkcionalnim uvjerenjima, a i toksičnim emocijama koje smo dobili odgojem poput krivnje, srama, kajanja, straha, žaljenja, kao i raznim kompleksima, moraliziranjem i prosudbama, osudama. Izlučiti to iz uma, respektirati svoje potrebe, biti nježna i dostojanstvena u svojoj ženskoj biti znači radovati se i slaviti sebe kao slobodnu ženu. Taj put počinje dubokim uvidom i poštovanjem vlastite prirode koja je zakopana duboko u nama. Toj prirodi treba napraviti mjesta i diviti se tim veličanstvenim darovima što je priroda namijenila za nas. Ti se darovi ostvaruju kroz suptilnost, nježnost i mekoću, snagu, karizmu koja izbija i magnetično zrači iz nas. Takvoj slobodnoj ženi lako je izraziti ljubav i kreativnost. Sloboda i istina preduvjeti su ljubavi i snazi. I onda stvarno svjedočite iskustveno da život nema granica. 

MIA ŠOŠKIĆ

 Mia Šoškić
Mia Šoškić
Izvor: Privatni album

Face fitness trenerica i maser za lice održat će sat treninga s vježbama za jačanje preko 50 mišića lica i vrata u kombinaciji sa samomasažom i tehnikama opuštanja lica. Mia face fitness podučava posljednjih pet godina i prva je u Hrvatskoj pokrenula online face fitness treninge koje redovno održava od svibnja 2020. Tehniku pomlađivanja lica vježbama usavršavala je godinama, čemu svjedoče žene koje su pohađale njene radionice u Splitu, Rijeci i Zagrebu.

ŽANA ĐOGAŠ

 Žana Đogaš
Žana Đogaš
Izvor: Instagram

Certificirana učiteljica Dharma Yoge koja je naprednu obuku 'Life Of A Yogi Teacher Training' završila u Dharma Yoga Centru u New Yorku, s polaznicima će prakticirati drevne jogijske tehnike koje uklanjaju nečistoće iz tijela i uma, jačaju tjelesni i mentalni imunitet. Kroz prvi dio programa 'Morning Dharma Flow', pročišćavajućim Kriya tehnikama budit će probavnu vatru, pokrenuti energiju kroz klasičan slijed Pozdrava Suncu te upoznati osnovne položaje Dharma Yoge za zdravlje kralježnice. Drugi dio programa 'Pranayama charging & Deep healing relaxation' posvećen je tehnikama svjesnog disanja koje regeneriraju živčani sustav, tijelo obogaćuju kisikom i umiruju um.

TEO TOULA

 Teo Toula
Teo Toula
Izvor: Privatni album

Fizioterapeut, osobni trener i magistar kineziologije već četiri godine djeluje u hotelu Radisson Blu Resort & Spa. Teo gleda na tijelo, um i duh kao cjelinu, a kroz holistički pristup fitnessu pokušava djelovati i riješiti zdravstvene probleme klijenata. Za polaznike Sensa vikenda pripremio je interesante radionice s energizirajućim vježbama koje utječu na kralježnicu i oslobađaju stres, a primjerene su svim dobnim skupinama. Za dodatnu relaksaciju naučit ćete vježbe disanja prema svjetski popularnoj Wim Hof metodi, kojom je moguće svjesno potaknuti i ojačati vastiti imunološki sistem.

MARIJANA PAŠALIĆ

Na društvenim mrežama poznatija kao @fit_with_mary diplomirana je trenerica fitnessa i pilatesa s 24 godine iskustva u rekreaciji. Školovala se i u Londonu. Vlasnica je dva centra za rekreaciju Vitality u Splitu. Na prvoj radionici pod nazivom 'Pravilna izvedba trbušnih vježbi' naučite kako pravilnim disanjem i položajima tijela aktivirati dubinske trbušne mišiće i definirati ih u kratkom roku. Drugi sat Marijana Pašalić posvetit će fat burning funkcionalnom pilatesu.

Raspored:

SUBOTA 4.12.
7.00 – 8.30 ŽANA ĐOGAŠ Morning Dharma Flow I.DIO
9.00 – 10.30 DORUČAK
10.30 – 12.45 SLOBODNO VRIJEME ZA RELAKSACIJU
12.45 – 14.15 RUČAK
15.30 – 16.30 MARIJANA PAŠALIĆ Pravilna izvedba trbusnih vježbi
17:15 – 18.45 SANJA TATALOVIĆ Snaga žene – gdje počiva i kako ju probuditi? II.DIO
19.00 – 20.00 VEČERA
20.15 – 21.45 ŽANA ĐOGAŠ - Pranayama charging & Deep Healing relaxation II.DIO

NEDJELJA 5.12.
7.30 – 8.30 MIA ŠOŠKIĆ Face Fitness
9.00 – 10.30 DORUČAK
11.00 – 12.00 TEO TOULA - Energizirajuće vježbe kralježnice i Wim Hof vježbe disanja
12.30 -13.30 RUČAK
14.00 CHECK OUT

 Radisson Blu Resort&Spa
Radisson Blu Resort&Spa
Izvor: Radisson Blu Resort&Spa

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

dva puna pansiona (doručak, ručak i večera)
predavanja i radionice stručnjaka na temu osobnog razvoja
satovi vježbanja i relaksacije
dar dobrodošlice
korištenje bazena i sauna (dodatan popust na tretmane u wellness centru samo za polaznike Sensa vikenda)

U cijenu su uključene sve radionice, healthy snack po dolasku te osvježenje tijekom predavanja i vježbi.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi 1.690,00 kn. Cijena aranžmana u jednokrevetnoj sobi uvećava se za 40%. Članovi Sensa kluba imaju pravo na 10% popusta.

Rezervacije i informacije: [email protected] ili 091 6500 724 

PODACI ZA UPLATU:

Primatelj: Adria Media Zagreb d.o.o.

Oreškovićeva 6H/1, 10 000 Zagreb

Svrha: SENSA VIKEND

Poziv na broj: ASE214803

IBAN: HR 5524020061100813723

Potvrdu o uplati (možete snimiti pametnim telefonom) i osobne podatke pošaljite na mail adresu [email protected]:

OSOBNI PODACI:

Ime i prezime:

Ulica i kućni broj:

Poštanski broj i mjesto:

E-mail adresa:

Mobitel / telefon:

Napomena (obavezno navesti) želite li dvokrevetnu sobu ili jednokrevetnu sobu (nužna nadoplata).

*Prikupljeni podaci koristit će se isključivo u svrhu organizacije SENSA VIKENDA.

*Organizator projekta SENSA VIKENDA zadržava pravo izmjena u programu.