Uz podržavajuću energiju učiteljice joge Senke Ljubić i polaznika koji su odabrali 'svježu energiju' kako bi rasli i razvijali se, u hotelu Manora u Nerezinama održan je još jedan Sensa yoga retreat, ovoga puta s fokusom na 'čistu, svježu, novu energiju' koju smo s proljećem željeli uvesti u svoje misli, tijelo i život.

U buci svakodnevnih obaveza i brojnih odgovornosti najvažnije je odvojiti vrijeme za sebe, a retreat ili povlačenje podrazumijeva kratko ili dulje napuštanje svakodnevice i – ponovni pronalazak sebe. Kad osvijestimo koliko naše tijelo može, koliko naše srce želi, a naš um žudi za novim znanjem i razumijevanjem, osjećamo kako se budimo u novoj razini vlastitih mogućnosti i povjerenja u život. Pure energy vlastitog bića na dohvat nam je ruke! Čisto okruženje jedinstvenog otoka Lošinja dodatno nas je podržalo u tim namjerama svojom ljepotom, morem, mirisima i zvukovima čiste prirode.

Sensa Pure Energy Yoga Retreat otvorili smo satom opuštajuće Yoga nidre na otvorenom koja nas je oslobodila mentalnih i emotivnih napetosti, te osnažila iscjeljujuće potencijale našeg tijela. I to sve pod moćnim punim Mjesecom! 

Vježbanje na plaži uz more, na svježem zraku poseban je doživljaj, stoga su polaznici posebno uživali u jutarnjem satu Hatha yoge koje je u njima probudilo vitalnu energiju. Na programu je bio i Slow chakra flow - pročišćavajući niz asana koji je pokrenuo i osvježio energiju čakri te oslobodio njihovu prirodnu snagu. Nakon ukusne i raznovrsne večere u hotelu Manora, u vrtu je Senka Ljubić održala sat zabavne joge za lice te vodila meditaciju za dobar san.

Nedjeljno jutro dočekali smo na plaži uz Heart opening hatha, sat posvećen energiji srca, a prije povratka u svakodnevicu, osnažili smo se još jednim satom meditacije u vrtu hotela kako bismo sa sobom ponijeli što više pozitivne energije - snažnu i čistu energiju svog bića! Zahvalni na ponovnom povezivanju s prirodom i svojom nutrinom. 

Zavirite u galeriju i pogledajte kako nam je bilo:

Iva Lulić SENSA YOGA PURE ENERGY RETREAT NA LOŠINJU