Besplatno mjerenje šećera i tlaka te uživanje u chair masaži na Sensa Wellbeing danu donosi Merkur osiguranje

Preventiva je ključna u brizi o zdravlju, stoga iskoristite priliku na štandu Merkur osiguranja na Sensa Wellbeing danu besplatno izmjeriti razinu šećera i tlaka te se relaksirati na opuštajućoj chair masaži – čekamo vas na glavnom ulazu

Filip Hofer

Sretni smo što je i ove godine s nama Merkur osiguranje koje svojim besplatnim sadržajem na Sensa Wellbeing danu donosi dašak zdravlja i relaksacije, a predstavlja svoje zdrave oaze po mjeri - zagrebačku Polikliniku Wellife te Merkur Lifestyle centar. Njihovi stručnjaci će sudionicima Sensa Wellbeing dana u Parku Maksimir, 5. lipnja 2022. od 10 do 19 h besplatno mjeriti razinu šećera te tlak, a relaksacijske trenutke omogućit će besplatnom chair masažom na koju se možete naručiti na licu mjesta.

Iskoristite priliku da u Parku Maksimir, na štandu Merkur osiguranja, saznate sve o zdravstvenom osiguranju kojem je u središtu personalizirani pristup korisniku. Snagom inovativnosti i stečenim iskustvom, Merkur osiguranje nudi cjelovita rješenja za osiguranje života i zdravlja na svakom koraku te prema vašim potrebama. Razlog tome je što je svatko od nas - čudo života!

Očekujemo vas na štandu Merkur osiguranja na Sensa Wellbeing danu gdje je - osim besplatnog mjerenja šećera i tlaka te chair masaže – Merkur pripremio ležaljke na kojima se možete opustiti, druženje s maskotom Happy koja će razveseliti velike i male te informacije o personaliziranom pristupu brizi o zdravlju o kojem se možete posavjetovati sa stručnjacima.