Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AROMATERAPIJSKA MEDITACIJA U MAKSIMIRU: Ne propustite besplatnu masažu i najmirisnije otpuštanje stresa

Sinergiju aromaterapije i vođene meditacije za nježno opuštanje i ovoga puta na Sensa Wellbeing danu vodi vrstan aromaterapeut Goran Klemen. Prepustite se njegovoj mirisnoj antistresnoj čaroliji 5. lipnja u Maksimiru

 Aromaterapijska meditacija na Sensa wellbeing danu u Maksimiru Izvor: Shutterstock

Postoji mnogo različitih metoda meditiranja. Sve dok tehnika meditacije pruža priliku za smirivanje uma i opuštanje tijela, mnoge su prednosti metode koja je dokazano blagotvorna za zdravlje i oslobađanje od stresa. Jedna od meditativnih praksi koja je definitivno najmirisnija, a mnogima i najomiljenija, je meditacija uz udisanje eteričnih ulja.

S njom su se tijekom narednih godina upoznali svi redoviti posjetitelji Sensa dana, a i ovog nam se puta, na Sensa Wellbeing danu, 5. lipnja u Maksimiru pridružuje aromaterapeut Goran Klemen. Na svojoj radionici 'Meditacija uz eterična ulja' upoznat će vas sa svojom specifičnom fuzijom aromaterapije i meditacije po kojoj je poznat.

Njegova mindfulness radionica, koja će zamirisati Livadu Lipovo sjedište, uključuje meditaciju, u sjedećem ili ležećem položaju, uz blago udisanje čistih eteričnih ulja. Aromaterapijska je meditacija namijenjena svima koji vole opuštanje, vođenu meditaciju, eterična ulja, i naravno, prirodu. Nakon radionice, posjetitelji će imati priliku pitati vrsnoga zagrebačkog aromaterapeuta sve što ih zanima uz korištenje eteričnih ulja.

Kako je Goran Klemen ujedno i vrstan maser, tijekom dana, od 10 do 17 sati, svakog polaznika, koji rezervira svoj termin, očekuje i besplatna masaža pod zelenim krošnjama. Riječ je o akupresurnom tretmanu koji se izvodi preko odjeće na masažnom stolu i traje 10-15 minuta.

Prijavite se na Facebook event Sensa dan u Maksimiru i pratite nas za više informacija o programu i događanjima! Sve su radionice i predavanja besplatni.

Izdvojeno za vas...

Najnovije