Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SENSA WELLBEING DAN: Otpustite strahove i naučite živjeti iz srca na radionici bliske suradnice Joea Dispenze

Živjeti svaki trenutak vođen ljubavlju. Nije li to san? Naučite kako ga ostvariti na Sensa wellbeing danu na interaktivnoj radionici terapeutice Petre Brzović

 Petra Brzović Izvor: Privatni album

Društvo nam govori da slušamo um. Ali kada ga utišamo, kada utišamo sve glasove u našoj glavi i poslušamo svoj instinkt, „šesto čulo“, dušu ili svoje srce, spoznamo da ono govori najveću istinu. Živjeti od srca omogućuje nam da otkrijemo čitavog sebe i budemo više nego što jesmo.

Većina nas želi živjeti u srcu i djelovati iz srca, ali opet tako rijetko to činimo. Bivamo zarobljeni u strahovima, sumnjama, odgađanju dok nam dani, a ponekad i godine prolaze. Ako smatrate da je život prevrijedan i prekratak da ga ne živite vodeći se svojim srcem, živeći svoju svrhu, na pravom ste mjestu.

Upravo ćete na interaktivnoj radionici – Živjeti u srcu i iz srca – naučiti kako spoznati što je to što vaše srce uistinu želi i što stoji na putu da to živite ali i kako premostiti te prepreke. U tome će vam, na nježan ali učinkovit način, pomoći terapeutkinja Petra Brzović, utemeljiteljica zagrebačkog Holističkog centra zdravlja Zivia, koja je dugi niz provela surađujući sa slavnim motivatorom na životne promjene dr. Joe Dispenzom.

Odvažite se otvoriti svoje srce. Vaše vas mjesto čeka 5. lipnja na maksimirskoj livadi Lipovo sjedište (desno od glavne aleje, do drugog jezera) na još jednom Sensa Wellbeing danu posvećenom zdravlju i vitalnosti. Više o radu Petre Brzović doznajte na petrabrzovic.com.

Prijavite se na Facebook event Sensa dan u Maksimiru i pratite nas za više informacija o programu i događanjima! Sve su radionice i predavanja besplatni.

Izdvojeno za vas...

Najnovije