KAKO SI? GDJE SI? ŠTO BIRAŠ? Prečesto ostajemo u situacijama, odnosima, poslovima koji nas ne vesele i guše. A znate li kako sa svakim problemom dolazi i njegovo rješenje? Vjerujete li u to?

Što možemo promijeniti za vlastitu dobrobit, te kako izaći iz zone neUgode doznajte na interaktivnoj radionici s elementima sistemskih konstelacija gdje ćemo u par jednostavnih koraka proći iskustva sa fokusom na konkretne izazove.

Sistemske konstelacije predstavljaju tehniku osobnog razvoja koja donosi duboke uvide u konkretne životne izazove i moguća rješenja. Drugačije slike, perspektive i odnose obiteljskih ili poslovnih sistema, izvorno je osmislio njemački filozof i psihoterapeut Bert Hellinger. U konstelacijskom radu klijent postavlja osobe - predmete koji predstavljaju članove - elemente njegovog sistema, kao trenutnu sliku problema.

Metoda predstavlja noviji pristup terapiji koji nije lako opisati riječima, a tek iskustveni doživljaj može omogućiti pravo razumijevanje.
Koristi se u osobnom radu, pedagogiji, poslovnom savjetovanju, coachingu, individualno ili grupno, gdje kroz procese uvida i perpektiva, spoznajemo nove mogućnosti izbora i vlastitog djelovanja.

Pridružite se interaktivnoj radionici pod vodstvom Sonje Runkas na Sensa wellbeing danu u Maksimiru 5. lipnja od 15.45 do 17 sati na livadi Lipovo sjedište (desno od glavne aleje, do drugog jezera). Više o Sonjinom radu saznajte na 1moment.hr.

Prijavite se na Facebook event Sensa dan u Maksimiru i pratite nas za više informacija o programu i događanjima! Sve su radionice i predavanja besplatni.