Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SENSA POP-UP EVENT – ŽENE KOJE NAS MOTIVIRAJU: U njima se krije neslomljiva snaga i zbog toga su naša inspiracija

Autor Sandra Horvat

Sensa pop-up event na temu 'Žene koje nas motiviraju' održat će se 28. rujna 2023. u Merkur Lifestyle centru uz panelistice Ana-Mariju Jagodić Rukavinu, Anu Petričić Gojanović, Vedranu Likan i Maju Prović

 event Izvor: Sensa

Žene su oduvijek bile izvor snage, inspiracije i promjene u svijetu, a na Sensa pop up eventu Žene koje nas motiviraju to ćemo još jednom i dokazati.

Jedinstvene, svoje i uporne u svojim zamislima – ove žene izborile su se za svoje želje, za svoje dobro, ali i za dobro ljudi koji ih okružuju. Način na koji mijenjaju sebe i svijet inspiracija je mnogima, a njihova mudrost potaknut će i nas da ustrajemo u svojim vizijama.

Urednica Izabela Vrtar u razgovoru u Merkur Lifestyle centru ugostit će osnivačicu i instruktoricu Body tehnike Ana-Mariju Jagodić Rukavinu, vlasnicu agencije PRiredba Anu Petričić Gojanović, poduzetnicu i Managing Partner u Colliersu. Vedranu Likan te mindfulness coach Maju Prović.

Bez obzira radi li se o poslovnom svijetu, fizičkoj aktivnosti, posvećenosti zdravlju ili psihološkom miru, volimo ih jer u njima prepoznajemo dijelove sebe i vjerujemo im kada kažu: 'Znam što mi je činiti.'

Pridružite nam se na još jednom inspirativnom druženju u kojemu ćemo spoznati kako oblikovati svijet oko sebe mijenjajući ga nabolje!

Ulaznice za event možete osvojiti na našem Instagram profilu, a pravila nagradnog natječaja možete pročitati ovdje.

Najnovije