Već više od 40 godina YOGI TEA je sinonim za ukusne čajeve od biljaka i začina koji se temelje na jedinstvenim ajurvedskim receptima s korijenima u 3000 godina staroj indijskoj filozofiji. Preko 120 začina iz 80 zemalja temelj su jedinstvenog okusa upakiranih u 100% biorazgradive vrećice koji sada dolaze u ruke svim čajoljupcima u regiji, a posjetitelji Sensa wellbeing dana moći će ih degustirati na štandu kod glavnog ulaza u Park Maksimir. 

Osim degustacije čaja, posjetitelji će moći zavrtjeti kolo sreće i osvojiti YOGI TEA kao i Ritter Sport čokolade. 

Što je potrebno za dobru čokoladu? Najbolji sastojci, receptura svedena na ono najvažnije i proizvodnja u skladu s ljudima i prirodom. Čokolada je onoliko dobra koliko su dobri i njezini sastojci, a činiti pravu stvar znači osigurati da se ona proizvodi na održiv način. Dakle, za sve što ulazi u Ritter Sport čokoladu postoje iznimno visoki standardi kvalitete i održivosti što čini ove čokoladne kvadrate prepunima najboljih sastojaka koje možete vidjeti, okusiti i doživjeti.

A s dolaskom ljetne žege, otvorene odjeće i cjelodnevnog boravka na zraku, vratio se i najomraženiji izazov svih pripadnica ljepšega spola – odstranjivanje dlačica s tijela. Ako niste fan epilacije, voska ili klasične depilacije te je vaš prvi izbor klasično izbrijavanje britvicama, imamo super vijesti kako bi uživanje u ljetnim radostima bilo potpuno!

Ove sezone na hrvatsko se tržište vratio dobro poznati brend BIC sa svojom kolekcijom sistemskih brijača Click Soleil, ali ovoga puta pakiranih u kartonskoj kutiji kako bi briga o sebi ujedno uključila i brigu za sve ono oko nas. Kolekcija je namijenjena svim ženama koje se žele osjećati dobro u vlastitoj koži i uživati u svim čarima života bez zadrške, a osvojiti je možete na Sensa wellbeing danu u Maksimiru!