Sensa Wellbeing danu u Maksimiru ove se godine pridružuje PIK Vrbovec - njihove proizvode moći ćete kušati na štandu kod glavnog ulaza u park Maksimir. 

PIK Vrbovec svoje korijene vuče još iz daleke 1938. godine, a 2005. godine započinje vrlo intenzivan razvoj kompanije koja iz godine u godinu bilježi rekorde u količini proizvedenih i prodanih proizvoda. 

PIK zadovoljava preko 40% potreba tržišta crvenog mesa i mesnih prerađevina u Hrvatskoj te je stoga i vodeća mesna industrija koja se bavi proizvodnjom, prodajom i distribucijom svježeg crvenog mesa i mesnih prerađevina u Hrvatskoj i regiji. Kontinuirana ulaganja, inovacije i usmjerenost na sigurnost i kvalitetu utjecali su na poziciju koju PIK danas ima na tržištu. 

PIK će predstaviti ukusne Sit i fit šunke - kuhana šunka i šunka u ovitku. Nježan okus i prepoznatljiva sočnost, čine PIK šunke idealnim jelom za sve koji žele uživati u hrani bez grižnje savjesti.

Osim što sadrže samo 2% masnoće, u PIK šunkama se ne nalaze pojačivači okusa, umjetna bojila, gluten ni soja, a imaju i smanjen udio soli od 25%.

Uz PIK šunke sa samo 2% masnoće lako je biti i sit… i fit!

PIK
Privatni album PIK Vrbovec

Prijavite se na Facebook event Sensa dan u Maksimiru i pratite nas za više informacija o programu i događanjima!