Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HURID SE I OVE GODINE PRIDRUŽUJE SENSA WELLBEING DANU: Sav prihod od prodaje časopisa iskoristit će za rad udruge

Zagrebački park Maksimir i ove će godine, 18. lipnja postati mjesto zbivanja najvećeg festivala zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome. Članovi HURID-a prodavat će stare brojeve magazina Sensa, a prihod će iskoristiti za rad udruge

 HURID Izvor: Privatni album

I ove će godine članovi Hrvatske udruge za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID) prodavati stare brojeve magazina Sensa, a sav prihod bit će namijenjen radu udruge. Podržati ih možete u nedjelju, 18. lipnja, na Sensa wellbeing danu od 11 do 19 sati kod glavnog ulaza u park.

HURID je nevladina udruga koja djeluje od 2007. godine s ciljem stvaranja uvjeta u Republici Hrvatskoj da svako dijete rane životne dobi s razvojnim rizicima i teškoćama dobije priliku za razvoj svih svojih životnih potencijala u prirodnoj okolini.

Udruga se zalaže da se u Republici Hrvatskoj stvori intersektorski sustav rane intervencije u kojem će skrb za razvojno ugroženu djecu biti neodjeljiva od potrebne podrške njihovim obiteljima i prirodnoj okolini, bez obzira na mjesto stanovanja. Okupljaju stručnjake u području ranog razvoja djece koji svojim programom i pristupom pridonose dobrobiti djece rane i predškolske dobi s teškoćama u razvoju, razvojnim rizicima i kvaliteti života njihovih obitelji.

Dođite i podržite ih!

Izdvojeno za vas...

Najnovije