Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE PROPUSTITE PANEL NA SENSA WELLBEING DANU: 'Kako slaviti prirodnu ljepotu powered by Merz Spezial'

Pridružite nam se na najvećem festivalu zdravlja, ljepote i vitalnosti 18. lipnja te poslušajte inspirativan panel o prirodnoj ljepoti koji će se održati od 16 do 17.30 h u Zelenom kutku (kod glavnog ulaza u Park Maksimir)

 žena Izvor: Shutterstock

Sačuvati svoju autentičnost izgleda, u eri popravljanja svih nepravilnosti, postalo je iznimka. Pa ipak, nekako se najviše divimo savršenim nesavršenostima, onome nečemu što se ne mora i ne smije mijenjati, izbrisati - energiji koja pršti iz osmijeha i očiju na kojima se vide emocije. Sudionice panela 'Kako slaviti prirodnu ljepotu powered by Merz Spezial' svjesno i snažno stoje iza svoje ljepote, prepoznaju snagu godina kao blagoslov, a mi u razgovoru s njima želimo saznati - kada su se istinski zavoljele, kako se njeguju, koje proizvode koriste i zašto su godine za njih blagoslov koji ne žele skrivati. Na Sensa wellbeing danu u Maksimiru, od 16 do 17,30 sati, urednica Izabela Vrtar ugostit će četiri dame, one su: 

  • Anamarija Pažin Morović, aromaterapeutkinja i savjetnica za prirodnu, holističku ljepotu 
 Anamarija Pažin Morović
Anamarija Pažin Morović
Izvor: Instagram

  • Sanja Plavljanić Širola, integrativna terapeutkinja, spisateljica i osnivačica Centra Sretan dan
 sanja plavljanić širola
Sanja Plavljanić Širola
Izvor: Nena Lukin

  • Jelena Orešković Atabeyki, instruktorica pilatesa i vježbi za lice
 Jelena Orešković Atabeyki
Jelena Orešković Atabeyki
Izvor: Dražen Kokorić

  • Biserka Rajković Salata, glavna urednica časopisa 'Zagreb - moj grad'
 Biserka Biba Rajković Salata
Biserka Rajković Salata
Izvor: Robert Gašpart

Pokrovitelj panela 'Kako slaviti prirodnu ljepotu' je Merz Spezial, čiji proizvodi za svježu i zdravu kožu, jaku i sjajnu kosu te lijepe i čvrste nokte upravo ženama omogućavaju da izgledaju i osjećaju se dobro u svojoj koži. Jer - ljepota dolazi iznutra! 

*Ususret Sensa wellbeing dana, Merz Spezial i Sensa vas daruju posebnim paketom (Merz Spezial dražeje za kožu, kosu i nokte, ručnik za plažu, platnena torba i staklena rašpica za nokte). Priključite se nagradnom natječaju na našem Instagramu i pridružite nam se u Maksimiru ove nedjelje, 18. lipnja! 

Prijavite se na Facebook event Sensa wellbeing dan 2023. i pratite nas za više informacija o programu i događanjima! Sve su radionice i predavanja besplatni.

Izdvojeno za vas...

Najnovije