Na Sensa Wellbeing danu od 11 do 12 sati na livadi Lipovo sjedište, Andrea Solomun pokazat će vježbe za mobilnost kojima možete izgraditi lijepo i snažno tijelo. Demonstrirat će vježbe koje služe povećanju opsega pokreta kako u ostalim vrstama treninga, tako i u svakodnevnom životu pojedinca kojem je cilj dugovječnost i povećanje kvalitete života.

Andrea Solomun, nekadašnja balerina, kasnije koreografkinja i trenerica, fokus u svojim 30-ima usmjerila je s kreativnog, estetskog, tjelesnog i arhitektonskog na biomehaniku i performans tijela s ciljem optimizacije vlastitog i tuđeg generalnog zdravlja. Njezin je cilj potaknuti ljude da poduzmu napore usmjerene na stvaranje upravo njihovog optimalnog tijela koje uključuje željene rezultate, odlično zdravlje i dobar osjećaj. 

U svojoj srži, Andreina ideja je izgradnja funkcionalnog izbalansiranog tijela iz unutra na van – tako da je estetika vanjštine ono što se ispoljava radom iz unutra, odnosno promjenom generalnog lifestylea i navika te je kao takva održiva i ostaje zauvijek. 

Za uvrstiti vježbanje u dnevnu rutinu svaki je trenutak idealan, a upravo ćete na Andreinim vježbama za mobilnost tijela pronaći potrebnu motivaciju za uvođenje treninga u svakodnevicu.

Pridružite nam se i naučimo kako izgraditi naše optimalno tijelo zajedno!

Prijavite se na Facebook event Sensa wellbeing dan 2023. i pratite nas za više informacija o programu i događanjima! Sve su radionice i predavanja besplatni.