Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VJEŽBAMA ZA LICE USPORITE ZNAKOVE STARENJA: Radionica Jelene Orešković Atabeyki na Sensa wellbeing danu

Zagrebački park Maksimir i ove će godine, 18. lipnja postati mjesto zbivanja najvećeg festivala zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome. Pridružite se vježbama za lice pod vodstvom Jelene Orešković Atabeyki

 Jelena Orešković Atabeyki Izvor: Dražen Kokorić

Otkrijte kojim je vježbama moguće smanjiti nepravilnosti na licu i vratu na ovogodišnjem Sensa wellbeing danu, od 13 do 14 sati u Zelenom kutku (kod glavnog ulaza u park). 

Svi već dobro znamo da tjelovježba učvršćuje tijelo, a rezultate očekujemo bez imalo sumnje u pozitivan ishod. Ista je stvar s našim licem i vratom – vježbama za lice moguće je smanjiti vidljivost podočnjaka i bora, kao i zategnuti opuštenu kožu vrata ili podbratka.

Jelena Orešković Atabeyki, instruktorica pilatesa i vježbi za lice, demonstrirat će vježbe za lice koje su idealne za korekciju određenih nepravilnosti. Vježbe ne traju dugo i odlično je što ih kasnije možete koristiti u vlastitom domu!

 Vježbe lica za usporavanje starenja Jelene Orešković Atabeyki
Vježbe lica za usporavanje starenja Jelene Orešković Atabeyki
Izvor: Mirko Janković

Prijavite se na Facebook event Sensa wellbeing dan 2023. i pratite nas za više informacija o programu i događanjima! Sve su radionice i predavanja besplatni.

Izdvojeno za vas...

Najnovije