Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RADIONICA 'ZAVIRIMO ISPOD TEPIHA' SONJE RUNKAS: Na Sensa wellbeing danu otkrijte nove kreativne alate osobnog razvoja

Zagrebački park Maksimir i ove će godine, 18. lipnja postati mjesto zbivanja najvećeg festivala zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome. Pridružite se radionici 'Zavirimo ispod tepiha' pod vodstvom Sonje Runkas

 Sonja Runkas Izvor: Martina Fiorentin

Zavirimo ispod tepiha? Zajedno…

Svi s vremena na vrijeme imamo potrebu nešto staviti, sakriti, gurnuti od sebe, u sebe, “ispod tepiha”. Ponekad se radi o odnosu, konfliktu, emociji, mislima… I to je potpuno u redu jer sve nam dolazi u pravo vrijeme. No, što se događa s nama i u nama kada to nešto ispod tepiha ostaje tamo predugo? Kako si dopustiti pogledati, riješiti, napraviti drugačije izbore? Što trebamo za sebe od sebe?

Na ova i neka slična pitanja iz polja mogućnosti potražit ćemo individualne odgovore uz 1moment.hr kako bismo bili što više u miru sa sobom i svima oko nas: u umu, tijelu i emocijama. 

Kreirat ćemo i istraživati (se) na novoj iskustvenoj radionici u Maksimiru 18. lipnja uz kreativne alate osobnog razvoja na putu prema svjesnosti i dobrobiti. Radionica će se održati od 15.15 do 16. 45 h na livadi Lipovo sjedište. 

Prijavite se na Facebook event Sensa wellbeing dan 2023. i pratite nas za više informacija o programu i događanjima! Sve su radionice i predavanja besplatni.

Izdvojeno za vas...

Najnovije