Tai chi je fizičko mentalna disciplina koja nam može pomoći na više načina. Ispravno izvođeni, blagi i spori pokreti izrazito pozitivno djeluju na fizički, vitalni, emocionalni i mentalni plan vježbača. Kako u svijetu, tako i kod nas, pored svog meditacijskog i borilačkog aspekta, poznat je i kao metoda prevencije bolesti. Poboljšava koordinaciju pokreta, ispravlja posturu, uravnotežava razinu šećera u krvi, smanjuje stres, regulira rad unutarnjih organa, potiče koncentraciju, stabilizira emocije...

Brojne benefite ove metode prepoznali su Svjetska zdravstvena organizacija i UNESCO, a pozitivne efekte možete otkriti i sami na ovogodišnjoj tai chi radionici koja se održava od 16 do 16.45 sati na Livadi kišobran!  Kroz vježbe će vas voditi majstor Boro Ranitović, iz centra Anan-do i uputiti zašto ovu drevnu vještinu taoistički mudraci zovu eliksir mladosti.

Boro Ranitović, tai chi
Martina Fiorentin Boro Ranitović

Prijavite se na Facebook event Sensa wellbeing dan 2023. i pratite nas za više informacija o programu i događanjima! Sve su radionice i predavanja besplatni.