Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HVALA PARTNERIMA SENSA WELLBEING DANA: Svojom bogatom ponudom upotpunili su program

Autor Sandra Horvat

Održavši najveći festival zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome, Sensa je još jednom livade Parka Maksimir pretvorila u radionice i vježbaonice, a na samom ulazu u park mogli ste degustirati i kupiti proizvode naših partnera

 Mirko_Jankovic_093.JPG Izvor: Mirko Janković

Osim zbog druženja i boravka u prirodi, Sensa wellbeing dan volimo i zbog bogate ponude proizvoda i usluga s kojom nas svake godine upoznaju naši partneri. Ovogodišnja ponuda posebno nas je oduševila jer smo imali prilike isprobati nove vrhunske proizvode i naučiti korisne informacije za nas i naše zdravlje. Uz naše partnere i mi postajemo osvješteniji i zadovoljniji!

Sunčano vrijeme i boravak na otvorenom uvijek nas podsjeti na važnost hidratacije. Za to se pobrinula Cetina - autentična, bistra i hladna voda koja nosi obilježja očuvanog prirodnog okružja iz kojeg potječe i donosi nam svježinu veličanstvene Dinare!

 Mirko_Jankovic_091.JPG
Uz Cetinu smo cijeli dan ostali hidratizirani
Izvor: Mirko Janković

 Mirko_Jankovic_066.jpg
Karmen Miletić, urednica portala sensa.story.hr
Izvor: Mirko Janković

Nijedan Sensa wellbeing dan ne prođe bez ukusne i zdrave hrane. Sana proizvode posjetitelji su mogli degustirati, a svoje favorite kupiti i u njima uživati kod kuće. Ukusan hummus, FIT&TASTY polutvrdi mliječni sir i Sana Power biljni sirevi oduševili su i najzahtjevnija nepca!

 Mirko_Jankovic_132.JPG
Sana proizvode mogli smo degustirati i kupiti na Sensa wellbeing danu
Izvor: Mirko Janković

 Mirko_Jankovic_129.JPG
Ponuda Sana sireva
Izvor: Mirko Janković

PIK Vrbovec zadovoljava preko 40% potreba tržišta crvenog mesa i mesnih prerađevina u Hrvatskoj te je stoga i vodeća mesna industrija u Hrvatskoj i regiji. Budući da Pikove sit i fit šunke sadrže samo 2% masnoće, sudionici su u njima mogli uživati bez grižnje savjesti u Pikovom degustacijskom kutku.

 PIK štand
PIK Vrbovec prezentirao je svoje proizvode u kojima smo uživali bez grižnje savjesti
Izvor: Mirko Janković

 Mirko_Jankovic_184.JPG
Uz Pikove proizvode nikada nismo gladni!
Izvor: Mirko Janković

Da su Rajska rajčice vrhunske kvalitete i najukusnijeg okusa, uvjerili smo se još jednom na Sensa wellbeing danu. Slatki bumbari podsjetili su nas na važnost simbioze prirode i ljudi kada je uzgoj ovog povrća u pitanju.

 Mirko_Jankovic_098.JPG
Rajska rajčice sa sobom donose miris ljeta i okus raja
Izvor: Mirko Janković

 Rajski bumbari
Svi zainteresirani fotografirali su se s Rajskim bumbarima
Izvor: Mirko Janković

Na ovogodišnjem Sensa danu vrtilo se kolo sreću na kojemu su sudionici mogli osvojiti ukusne Ritter sport čokoladice, Yogi Tea čajeve ili Bic brijače. Sunčano vrijeme podsjetilo nas je i na jedan od najomraženijih poslova na svijetu – odstranjivanje dlačica. Srećom, uz BIC sistemske brijače Click Soleil koje smo imali prilike vidjeti ni klasično izbrijavanje više nije tako strašno!

 Mirko_Jankovic_111.JPG
Zavrtili smo kolo sreće i uživali u nagradama!
Izvor: Mirko Janković  Mirko_Jankovic_072.JPG
Ajurvedski YOGI TEA prirodni čajevi
Izvor: Mirko Janković

 Mirko_Jankovic_073.JPG
Uživali smo u ukusnim Ritter Sport čokoladicama
Izvor: Mirko Janković

Nakon treninga na livadama, posjetitelji su se na degustacijskom kutku glavnog ulaza u park Maksimir mogli okrijepiti Dolcela HI Protein shakeom. Zbog odličnih nutritivnih vrijednosti Dolcela HI Protein shake pruža dovoljno energije za obavljanje dnevnih aktivnosti, a uživanje u slatkom i brzo gotovom obroku zagarantirano je!

 Marko_Sivak_010.JPG
Trenerica Andrea Solomun naučila je svoje polaznice kako spojiti odličan trening i pravilan unos proteina
Izvor: Marko Šivak

 Mirko_Jankovic_095.JPG
Dolcela HI Protein shake ukusan je i hranjiv obrok gotov u trenu!
Izvor: Mirko Janković

Personalizirani i širok raspon usluga i ove je godine predstavilo Merkur osiguranje. Merkur Lifestyle Wellness Centar svim svojim korisnicima na jednom mjestu pruža potpuno i cjelovito wellbeing iskustvo gdje se mogu opustiti od užurbane svakodnevice i uživati u širokom rasponu bogatih programa. Merkur tim prezentirao je svoje preventivne programe Classic, Fitness, Relax i Food te osigurao pilates na otvorenom pod vodstvom trenerice Merkur Lifestyle centra. Da je smijanje također važno podsjetila nas je službena maskota Merkus osiguranja - Happy. 

 Mirko_Jankovic_109.jpg
Zastupnica u prodaji Petra Muškardin, voditelj prodajnog tima Zvonimir Duić i direktorica marketinga Tamara Aye predstavili su preventivne programe Merkur osiguranja
Izvor: Mirko Janković

 Mirko_Jankovic_218.JPG
Happy - službena maskota Merkur osiguranja
Izvor: Mirko Janković

Nutricionistica Karmen Matković Melki održala je predavanje 'Zdravlje probavnog sustava u službi cjelokupnog zdravlja' powered by Biorela na kojemu smo naučili da zdravlje započinje u našim crijevima. Osim zdravog načina života, saveznik u njegovanju probavnoga sustava je i Biorela koja nudi niz proizvoda od svakodnevne potpore zdravlju do specifičnih stanja kada je organizmu potrebna brza i učinkovita pomoć. Jedan od ključnih proizvoda je Biorela® Total - jedinstveni polibiotik na tržištu s čak 15 premium sojeva klinički ispitanog učinka, u dozi od 7 milijardi dobrih bakterija koje vraćaju crijevnu ravnotežu.

 Mirko_Jankovic_028.JPG
Nutricionistica Karmen Matković Melki održala je korisno predavanje 'Zdravlje probavnog sustava u službi cjelokupnog zdravlja' powered by Biorela
Izvor: Mirko Janković

 Mirko_Jankovic_029.JPG
Biorela brine o našem probavnom zdravlju
Izvor: Mirko Janković

Na panelu 'Kako slaviti prirodnu ljepotu powered by Merz Spezial' urednica Izabela Vrtar ugostila je četiri dame, a one su Anamarija Pažin Morović, aromaterapeutkinja i savjetnica za prirodnu, holističku ljepotu, Biserka Rajković Salata, glavna urednica časopisa 'Zagreb - moj grad', Sanja Plavljanić Širola, integrativna terapeutkinja, spisateljica i osnivačica Centra Sretan dan i Jelena Orešković Atabeyki, instruktorica pilatesa i vježbi za lice. Naučili smo da je ljepota puno više od fizičkog izgleda; ona se ogleda i u našoj energiji i emocijama. Pokrovitelj panela je Merz Spezial čiji proizvodi za svježu i zdravu kožu, jaku i sjajnu kosu te lijepe i čvrste nokte upravo ženama omogućavaju da izgledaju i osjećaju se dobro u svojoj koži. Jer - ljepota dolazi iznutra! 

 Mirko_Jankovic_237.jpg
Panel 'Kako slaviti prirodnu ljepotu powered by Merz Spezial'
Izvor: Mirko Janković

Na mobilnoj tržnici Mali plac prezentirani su proizvodi šest lokalnih izlagača organskih proizvoda - Moja Hvaroma, Opg Korade, Horizont sirevi, Opg Marinko Petrović, BIBI omoti i Ghrei Story. Svoj fokus Mali plac stavlja na hranu s izvora, kvalitetnu, lokalnu i sezonsku hranu koju su uzgojili mali proizvođači s poštovanjem prema prirodi. Mali plac ukazuje na važnu ulogu hrane u dobrobiti zajednice i postaje prepoznat kao nezaobilazno mjesto susreta potrošača i proizvođača hrane na kojem se promišlja od kuda dolazi naša hrana, upoznaju lica koja stoje iza nje i gradi povjerenje – u hranu koju jedemo i u ljude koji ju proizvode.

 Mirko_Jankovic_044.JPG
Moja Hvaroma proizvodi na Sensa wellbeing danu
Izvor: Mirko Janković

 Mirko_Jankovic_050.JPG
Zdrave proizvode prezentirao je OPG Korade
Izvor: Mirko Janković

Izdvojeno za vas...

Najnovije