Osim zbog druženja i boravka u prirodi, Sensa wellbeing dan volimo i zbog bogate ponude proizvoda i usluga s kojom nas svake godine upoznaju naši partneri. Ovogodišnja ponuda posebno nas je oduševila jer smo imali prilike isprobati nove vrhunske proizvode i naučiti korisne informacije za nas i naše zdravlje. Uz naše partnere i mi postajemo osvješteniji i zadovoljniji!

Sunčano vrijeme i boravak na otvorenom uvijek nas podsjeti na važnost hidratacije. Za to se pobrinula Cetina - autentična, bistra i hladna voda koja nosi obilježja očuvanog prirodnog okružja iz kojeg potječe i donosi nam svježinu veličanstvene Dinare!

Mirko_Jankovic_091.JPG
Mirko Janković Uz Cetinu smo cijeli dan ostali hidratizirani

Mirko_Jankovic_066.jpg
Mirko Janković Karmen Miletić, urednica portala sensa.story.hr

Nijedan Sensa wellbeing dan ne prođe bez ukusne i zdrave hrane. Sana proizvode posjetitelji su mogli degustirati, a svoje favorite kupiti i u njima uživati kod kuće. Ukusan hummus, FIT&TASTY polutvrdi mliječni sir i Sana Power biljni sirevi oduševili su i najzahtjevnija nepca!

Mirko_Jankovic_132.JPG
Mirko Janković Sana proizvode mogli smo degustirati i kupiti na Sensa wellbeing danu

Mirko_Jankovic_129.JPG
Mirko Janković Ponuda Sana sireva

PIK Vrbovec zadovoljava preko 40% potreba tržišta crvenog mesa i mesnih prerađevina u Hrvatskoj te je stoga i vodeća mesna industrija u Hrvatskoj i regiji. Budući da Pikove sit i fit šunke sadrže samo 2% masnoće, sudionici su u njima mogli uživati bez grižnje savjesti u Pikovom degustacijskom kutku.

PIK štand
Mirko Janković PIK Vrbovec prezentirao je svoje proizvode u kojima smo uživali bez grižnje savjesti

Mirko_Jankovic_184.JPG
Mirko Janković Uz Pikove proizvode nikada nismo gladni!

Da su Rajska rajčice vrhunske kvalitete i najukusnijeg okusa, uvjerili smo se još jednom na Sensa wellbeing danu. Slatki bumbari podsjetili su nas na važnost simbioze prirode i ljudi kada je uzgoj ovog povrća u pitanju.

Mirko_Jankovic_098.JPG
Mirko Janković Rajska rajčice sa sobom donose miris ljeta i okus raja

Rajski bumbari
Mirko Janković Svi zainteresirani fotografirali su se s Rajskim bumbarima

Na ovogodišnjem Sensa danu vrtilo se kolo sreću na kojemu su sudionici mogli osvojiti ukusne Ritter sport čokoladice, Yogi Tea čajeve ili Bic brijače. Sunčano vrijeme podsjetilo nas je i na jedan od najomraženijih poslova na svijetu – odstranjivanje dlačica. Srećom, uz BIC sistemske brijače Click Soleil koje smo imali prilike vidjeti ni klasično izbrijavanje više nije tako strašno!

Mirko_Jankovic_111.JPG
Mirko Janković Zavrtili smo kolo sreće i uživali u nagradama!
Mirko_Jankovic_072.JPG
Mirko Janković Ajurvedski YOGI TEA prirodni čajevi

Mirko_Jankovic_073.JPG
Mirko Janković Uživali smo u ukusnim Ritter Sport čokoladicama

Nakon treninga na livadama, posjetitelji su se na degustacijskom kutku glavnog ulaza u park Maksimir mogli okrijepiti Dolcela HI Protein shakeom. Zbog odličnih nutritivnih vrijednosti Dolcela HI Protein shake pruža dovoljno energije za obavljanje dnevnih aktivnosti, a uživanje u slatkom i brzo gotovom obroku zagarantirano je!

Marko_Sivak_010.JPG
Marko Šivak Trenerica Andrea Solomun naučila je svoje polaznice kako spojiti odličan trening i pravilan unos proteina

Mirko_Jankovic_095.JPG
Mirko Janković Dolcela HI Protein shake ukusan je i hranjiv obrok gotov u trenu!

Personalizirani i širok raspon usluga i ove je godine predstavilo Merkur osiguranje. Merkur Lifestyle Wellness Centar svim svojim korisnicima na jednom mjestu pruža potpuno i cjelovito wellbeing iskustvo gdje se mogu opustiti od užurbane svakodnevice i uživati u širokom rasponu bogatih programa. Merkur tim prezentirao je svoje preventivne programe Classic, Fitness, Relax i Food te osigurao pilates na otvorenom pod vodstvom trenerice Merkur Lifestyle centra. Da je smijanje također važno podsjetila nas je službena maskota Merkus osiguranja - Happy. 

Mirko_Jankovic_109.jpg
Mirko Janković Zastupnica u prodaji Petra Muškardin, voditelj prodajnog tima Zvonimir Duić i direktorica marketinga Tamara Aye predstavili su preventivne programe Merkur osiguranja

Mirko_Jankovic_218.JPG
Mirko Janković Happy - službena maskota Merkur osiguranja

Nutricionistica Karmen Matković Melki održala je predavanje 'Zdravlje probavnog sustava u službi cjelokupnog zdravlja' powered by Biorela na kojemu smo naučili da zdravlje započinje u našim crijevima. Osim zdravog načina života, saveznik u njegovanju probavnoga sustava je i Biorela koja nudi niz proizvoda od svakodnevne potpore zdravlju do specifičnih stanja kada je organizmu potrebna brza i učinkovita pomoć. Jedan od ključnih proizvoda je Biorela® Total - jedinstveni polibiotik na tržištu s čak 15 premium sojeva klinički ispitanog učinka, u dozi od 7 milijardi dobrih bakterija koje vraćaju crijevnu ravnotežu.

Mirko_Jankovic_028.JPG
Mirko Janković Nutricionistica Karmen Matković Melki održala je korisno predavanje 'Zdravlje probavnog sustava u službi cjelokupnog zdravlja' powered by Biorela

Mirko_Jankovic_029.JPG
Mirko Janković Biorela brine o našem probavnom zdravlju

Na panelu 'Kako slaviti prirodnu ljepotu powered by Merz Spezial' urednica Izabela Vrtar ugostila je četiri dame, a one su Anamarija Pažin Morović, aromaterapeutkinja i savjetnica za prirodnu, holističku ljepotu, Biserka Rajković Salata, glavna urednica časopisa 'Zagreb - moj grad', Sanja Plavljanić Širola, integrativna terapeutkinja, spisateljica i osnivačica Centra Sretan dan i Jelena Orešković Atabeyki, instruktorica pilatesa i vježbi za lice. Naučili smo da je ljepota puno više od fizičkog izgleda; ona se ogleda i u našoj energiji i emocijama. Pokrovitelj panela je Merz Spezial čiji proizvodi za svježu i zdravu kožu, jaku i sjajnu kosu te lijepe i čvrste nokte upravo ženama omogućavaju da izgledaju i osjećaju se dobro u svojoj koži. Jer - ljepota dolazi iznutra! 

Mirko_Jankovic_237.jpg
Mirko Janković Panel 'Kako slaviti prirodnu ljepotu powered by Merz Spezial'

Na mobilnoj tržnici Mali plac prezentirani su proizvodi šest lokalnih izlagača organskih proizvoda - Moja Hvaroma, Opg Korade, Horizont sirevi, Opg Marinko Petrović, BIBI omoti i Ghrei Story. Svoj fokus Mali plac stavlja na hranu s izvora, kvalitetnu, lokalnu i sezonsku hranu koju su uzgojili mali proizvođači s poštovanjem prema prirodi. Mali plac ukazuje na važnu ulogu hrane u dobrobiti zajednice i postaje prepoznat kao nezaobilazno mjesto susreta potrošača i proizvođača hrane na kojem se promišlja od kuda dolazi naša hrana, upoznaju lica koja stoje iza nje i gradi povjerenje – u hranu koju jedemo i u ljude koji ju proizvode.

Mirko_Jankovic_044.JPG
Mirko Janković Moja Hvaroma proizvodi na Sensa wellbeing danu

Mirko_Jankovic_050.JPG
Mirko Janković Zdrave proizvode prezentirao je OPG Korade