U modernoj svakodnevici koja glorificira bezumnu žurbu i zauzetost, nužno je pronaći vrijeme za opuštanje kako bismo se vratili sebi i osluhnuli glas vlastite nutrine. Sensa wellbeing dan 4. lipnja u Maksimiru izvrsna je prilika za to, a pri opuštanju pomoći će vam i aromaterapeut Goran Klemen. Na njegovoj 'Zvučnoj meditaciji', koja će se održati od 12 do 12.45 sati na livadi Lipovo sjedište, zvukovi zvečke, zvona, rainmakera i bubanja nježno će vas uvesti u opušteno stanje. 

Za vas smo pripremili ležaljke, ali možete ponijeti i vlastite joga prostirke te u meditaciji uživati u sjedećem ili ležećem položaju. 

Kako je Goran Klemen ujedno i vrstan maser, tijekom dana, od 11 do 19 sati, svakog polaznika, koji rezervira svoj termin, očekuje i besplatna masaža pod zelenim krošnjama. Riječ je o akupresurnom tretmanu koji se izvodi preko odjeće na masažnom stolu i traje 10-15 minuta.

030_Sensa.jpg
Mirko Janković Goran Klemen

Prijavite se na Facebook event Sensa dan u Maksimiru i pratite nas za više informacija o programu i događanjima! Sve su radionice i predavanja besplatni.