Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'ZDRAVLJE PROBAVNOG SUSTAVA U SLUŽBI CJELOKUPNOG ZDRAVLJA' POWERED BY BIORELA: Ne propustite savjete nutricionistice

Predavanje o važnosti zdravlja probavnog sustava nutricionistice Karmen Matković Melki možete poslušati na ovogodišnjem Sensa wellbeing danu u Maksimiru 18. lipnja u Parku Maksimir, od 13 do 14 sati u Zelenom kutku

 Karmen Matković Melki Izvor: Privatni album

Mnogo smo puta čuli da naše zdravlje započinje u centru tijela – našim zdravim probavnim sustavom. Osim što su crijeva zadužena za probavu i iskorištavanje hrane, u njima se nalazi čak 60 – 80 % cjelokupnog imunološkog sustava čovjeka. I dok se izvana koža i sluznica bore protiv prodora bakterija i virusa, dobre bakterije u crijevima bore se na različite načine za premoć nad lošim bakterijama čuvajući zdravstvenu ravnotežu. Narušena mikrobiota može izazvati različite tegobe, od probavnih smetnji do pada imuniteta. Kako što bolje njegovati svoj probavni sustav, na ovogodišnjem Sensa wellbeing danu u Maksimiru, objasnit će nutricionistica Karmen Matković Melki, moderatorici panela Izabeli Vrtar te svima okupljenima. 

Karmen Matković Melki diplomirala je nutricionizam na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i poslijediplomski specijalistički studij Fitofarmacija s dijetoterapijom na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Radi u nutricionističkom savjetovalištu pri Poliklinici Leptir u Zagrebu te je suvlasnica Definicije hrane, edukativnog nutricionističkog centra. Predavač je stručnih predmeta na studiju Gastronomije na Visokoj školi Aspira u Zagrebu.

*Pokrovitelj predavanja 'Zdravlje probavnog sustava u službi cjelokupnog zdravlja' je Biorela® koja nudi niz proizvoda - od svakodnevne potpore zdravlju do specifičnih stanja, kada je organizmu potrebna brza i učinkovita pomoć. Između ostalog i Biorela® Total - jedinstveni polibiotik na tržištu s čak 15 premium sojeva klinički ispitanog učinka, u dozi od 7 milijardi dobrih bakterija koje vraćaju crijevnu ravnotežu. 

Izdvojeno za vas...

Najnovije