Doživite strast prema finim i zdravoim delicijama koju Sana dijeli sa svim gurmanima i ljubiteljima kvalitetne hrane koja daje dobar osjećaj. Ako ste ljubitelj hummusa, najboljeg namaza na svijetu, svakako morate isprobati Sana hummus spravljen od svježih sastojaka i prema izvornoj recepturi. Uz čak 5 različitih okusa hummusa te tahini pastu od sezama u paleti Sana namaza i priloga možete pronaći i Gucamole, namaz od čak 95% avokada, MelanSana namaz od patlidžana, Thai Salsa prilog od grilanog patlidžana i rajčice te ketchup od cikle.

Novi saveznik vaše fit forme ovog ljeta novi je FIT&TASTY polutvrdi mliječni sir s čak 34% bjelančevina i samo 5% masti. Odležan je 6 mjeseci zbog čega ima odličan okus i aromu unatoč niskom udjelu masti, te istovremeno visokom udjelu bjelančevina. Upravo je zato odličan izbor za nutritivno izbalansirane obroke.

FIT&TASTY punjene tikvice.jpg
Sana FIT&TASTY punjene tikvice

Za sve ljubitelje sireva tu su i svježi Sana Power biljni sirevi na bazi kokosovog ulja i biljnih proteina potpuno bez laktoze i sastojaka životinjskog podrijetla te konzervansa. Za obožavatelje slatkog neizostavan je hrskavi čips od jabuke i s čokoladom te sirup od datulje.

Odlična je vijest da Sana proizvode možete degustirati, a svoje favorite kupiti i ponijeti kući. Sana je za sve kupce pripremila jedinstvenu akciju 2+1 FIT&TASTY sir GRATIS.*

Od slanog do slatkog Sana će vas osvojiti finom i zdravom hranom!

Više o Sana proizvodima možete pronaći na www.sana-delikatese.hr

*za bilo koja 2 ii više kupljena Sana proizvoda poklanjamo FIT&TASTY. Akcija vrijedi do isteka zaliha.