Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROBUDITE KREATIVNOST NA SENSA WELLBEING DANU U MAKSIMIRU: Otkrijte čarobni svijet makrame tehnike

Autor Sandra Horvat

Zagrebački park Maksimir i ove će godine, 18. lipnja postati mjesto zbivanja najvećeg festivala zdravlja, vitalnosti i ljepote na otvorenome. Pridružite se kreativnoj radionici makrame tehnike pod vodstvom Mateje Fanuko

 Makrame radionica pod vodstvom Matee Fanuko Izvor: Mirko Janković

Ako ste maštoviti i spretni s rukama, oduševit će vas ovogodišnja kreativna radionica Mateje Fanuko na Sensa wellbeing danu u Maksimiru

Mateja će vas upoznati s osnovama magične makrame tehnike - umjetnosti vezivanja čvorova u uzorke. Makrame tehnikom moguće je izraditi različite vrste predmeta od bilo kojega materijala koji je moguće vezati u čvor, a od dodatnog pribora potrebni su samo škare i metar.

Ova tehnika ekološki je osviještena jer se, između ostaloga, mogu koristiti stare tkanine, prirodni ili reciklirani materijal. Od 13.30 do 15 sati na livadi Lipovo sjedište (desno od glavne aleje, do drugog jezera) imat ćete priliku izraditi držač za svijeće, a možda upravo makrame tehnika postane vaš novi najdraži hobi i pobudi u vama kreativnost!

 Makrame proizvodi Izvor: Dražen Kokorić

 Makrame tehnika zagrebčanke Mateje Fanuko
Mateja Fanuko
Izvor: Dražen Kokorić

Prijavite se na Facebook event Sensa wellbeing dan 2023. i pratite nas za više informacija o programu i događanjima! Sve su radionice i predavanja besplatni.

Izdvojeno za vas...

Najnovije