Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NA SENSA WELLBEING DANU U MAKSIMIRU ZASLADITE SE UZ DOLCELU: HI Protein shake hranjiv je i ukusan međuobrok

Na degustacijskom kutku glavnog ulaza u park Maksimir povodom Sensa wellbeing dana 18. lipnja možete kušati Dolcela HI Protein shake

 Dolcela Izvor: Dolcela

Ako ste u potrazi za brzo gotovim, a ujedno hranjivim međuobrokom, Dolcela HI Protein shake idealan je izbor za vas! Shake možete degustirati na ovogodišnjem Sensa wellbeing danu ispred glavnog ulaza u park Maksimir i otkriti novi najdraži međuobrok za dane kada ste u žurbi, ali ipak želite hranjiv i ukusan obrok. 

TREBAŠ BREAK? Uzmi Dolcela HI Protein shake!

Radi ubrzanog tempa života za pripremu kvalitetnih obroka nemamo dovoljno vremena. Često se „brzo, hranjivo i dobro za tijelo“ ne mogu staviti u istu rečenicu, no zato je tu Dolcela Hi protein linija proizvoda koja omogućava hranjiv i ukusan, a brzo gotov međuobrok. 

Sadržaj vrećice potrebno je izmiješati u mlijeku, biljnom napitku ili vodi i shake bogatog okusa spreman je za uživanje. Svako pakiranje jedan je obrok bogat proteinima, bez dodanog šećera i odličnog okusa.

Zbog odličnih nutritivnih vrijednosti uz Dolcela HI Protein shake imat ćete dovoljno energije za obavljanje dnevnih aktivnosti, a usput ćete uživati u slatkom obroku bez puno truda za pripremu! 

 Dolcela Izvor: Dolcela

Izdvojeno za vas...

Najnovije