U želji da je na našem tržištu sve više proizvoda i usluga koje su u skladu s prirodom i održivim načinom života, izborom #SensaLoves nastojimo istaknuti ono što je dobro i vrijedno te tako proširiti svijest kupaca da je bolji odabir moguć u svakom segmentu života.

Za razliku od klasičnih beauty ili health nagrada, cilj #SensaLoves izbora nije usporedba, nadmetanje u kvaliteti ili u djelovanju. Kao što je svaka od nas jedinstvena, takvi su i proizvodi koje koristimo. Upravo zato naš je izbor lišen kompeticije, predstavlja ono što cijenimo, ono što „govori“, ono što vrijedi poslušati... 

Kako bismo potaknuli dobru i kvalitetnu praksu stvaranja „boljih“ proizvoda, onih koji objedinjuju filozofiju koju u Sensi podržavamo, i ove godine održavamo #SensaLoves izbor, a dodjela statua održat će se na Sensa wellbeing danu 18. lipnja u dvorištu restorana Maksimir. 

U kategoriji Sensa Loves WELLBEING naš odabir je Merkur osiguranje koje je svojim poslovanjem fokusirano na dobrobit čovjeka i njegove potrebe. Merkurov personalizirani i širok raspon usluga, podigli su brigu za korisnika na višu razinu. Merkur osiguranje podiglo je preventivni aspekt na višu razinu otvorivši i vrata Merkur Lifestyle Wellness centra koji svim svojim korisnicima na jednom mjestu pruža potpuno i cjelovito wellbeing iskustvo. Kako bi se klijentima olakšala organizacija zdravijeg života, na raspolaganju im je Merkur aplikacija koja uz ostalo nudi mnoge pogodnosti Merkur Bonus programa. 

Sensa Loves Merkur
Sensa 

U kategoriji Sensa Loves FOOD naš odabir je Sana Hummus. Za brend Sana, koji već godinama uspješno spaja mediteransku kuhinju s okusima i začinima iz cijelog svijeta i donosi nam razne zdrave delicije, hummus je definitivno najprepoznatljiviji proizvod u njihovom asortimanu. Sana hummus je s razlogom toliko omiljen jer je spravljen isključivo od svježih sastojaka i prema izvornoj recepturi, a potrošači ga prepoznaju po punoći okusa, iznimnoj mazivosti, svježini i visokim nutritivnim vrijednostima.

Sensa Loves food
Sensa 

U kategoriji Sensa Loves NATURAL naš izbor je OPS BIOTICS vitamin C serum koji sadrži vitamin C punog spektra nastao inovativnom tehnologijom iz cijelog ploda šipka. Vitamin C nije samo askorbinska kiselina, on u prirodi dolazi u kombinaciji više dijelova. I baš ti, ostali dijelovi zaslužni su za njegovu slavu i dobar glas kao zaštitnika zdravlja i ljepote. Kompleks vitamina C iz ploda šipka dodatno je ojačan niacinamidom, astaksantinom, tokoferolom, MSM-om, hijaluronom pantenolom i drugim blagotvornim nutrijentima, što ovaj reparativni serum čini pravom vitaminskom bombom.

ops.jpg
Sensa 

U kategoriji Sensa Loves WELLBEING istaknuo se Gaia Naturelle Kolagen shot 10 000. Dodatak prehrani Kolagen shot 10 000 osim vitamina D sadrži hidrolizirani riblji kolagen, MSM i vitamin C koji djeluju u sinergiji. Potiču proizvodnju kolagena, najzastupljenijeg proteina u ljudskom tijelu, koji izgrađuje kožu, hrskavice, ligamente i kosti. Kolagen shot 10 000 u samo tri mjeseca upotrebe, klinički dokazano povećava debljinu i gustoću kože, smanjuje bore te poboljšava teksturu i hidrataciju kože.

GAIA
Sensa 

U kategoriji Sensa Loves HEALTH naš je izbor Avon Anew Renewal Power serum za lice. Samo jedna bočica s formulom od nekoliko probranih, aktivnih sastojaka djeluje na čak sedam najčešćih znakova starenja kože: ublažava bore, učvršćuje kožu, zaglađuje je na dodir, pruža zdravi sjaj, smanjuje pore, povećava elastičnost kože i osnažuje njezinu otpornost na štetne vanjske utjecaje. Prema Avonovu testiranju, ispitanice su primijetile navedene rezultate nakon samo sedam dana korištenja! Još je bolja vijest da je serum namijenjen svim dobnim skupinama i tipovima kože!

AVON
Sensa