Pomlađujućih sastojaka na tržištu ima puno i mnogi od njih djeluju učinkovito, ali gotovo nijedan nema toliko jasno znanstveno dokazano djelovanje i vrhunske rezultate kao vitamin C. Jedan je od esencijalnih elementa za zdravlje i ljepotu naše kože koje organizam ne može proizvesti sam, ali i jedan od rijetkih vitamina koji se nalazi i u dermi i epidermi - što ga i čini iznimno potentnim sredstvom za njegu. Obnavlja i energizira kožu, posvjetljuje ten, briše mrlje od akni i sunca, poboljšava hidraciju, štiti od slobodnih radikala i štetnih utjecaja iz okoliša te ublažava većinu znakova starenja, kao što su bore, linije i beživotnost. Ukratko, koža kojoj nedostaje vitamina C može postati suha, siva i umorna.

OPS BIOTICS
OPS BIOTICS 

Vitamin C se prirodno nalazi u našoj koži. Starenje, pušenje, alkohol, zagađivači iz okoliša, kontracepcijske pilule, sunčanje i druge karakteristike modernog načina života uvelike smanjuju njegovu količinu. Zato vrlo malo vitamina C preostaje za očuvanje ljepote naše kože, a kako starimo, trebamo ga sve više. No manje je poznato da bismo proizvod s vitaminom C trebali uvrstiti u njegu kože još od mladih dana, a ne tek u sklopu anti-age njege. Naime, istraživanja pokazuju da je vitamin C važan u njezi kože tijekom cijelog života te da ga je preporučljivo početi koristiti već od tinejdžerskih dana.

Svaka koža, od mlade do zrele, od normalne do suhe ili masne treba visoke koncentracije ovog esencijalnog antioksidansa u svakodnevnom režimu njege lica. Kako ga je najbolje koristiti? U obliku OPS BIOTICS C seruma čiji je vitamin C punog spektra dobiven iz ploda šipka, a dolazi u koncentraciji od 10 posto.

OPS  (4).jpg
OPS BIOTICS 

OPS BIOTICS vitamin C serum sadrži vitamin C punog spektra koji je nastao inovativnom tehnologijom iz cijelog ploda šipka. Vitamin C nije samo askorbinska kiselina, on u prirodi dolazi u kombinaciji više dijelova. I baš ti, ostali dijelovi zaslužni su za njegovu slavu i dobar glas kao zaštitnika zdravlja i ljepote.

Kompleks vitamina C iz ploda šipka dodatno je ojačan niacinamidom, astaksantinom, tokoferolom, MSM-om, hijaluronom pantenolom i drugim blagotvornim nutrijentima, što ovaj reparativni serum čini pravom vitaminskom bombom.

Najbolji način da iskoristimo prednosti vitamina C jest da ga nanesemo izravno na kožu. Kada konzumiramo vitamin C „iznutra“, manje od 7 posto dolazi do kože, a gotovo ništa ne dopire do vanjskih slojeva. Zato je OPS BIOTICS C serum fantastično rješenje da svom licu vratite svježinu i mladolikost.