Porastom osviještenosti i uvidom da svaki proizvod koji uđe u naš dom ima utjecaj ne samo na nas nego i na prirodu, mnogi od nas počeli su birati manje, ali kvalitetnije. Ono što oduvijek spaja Sensine čitatelje su upravo briga o zdravlju, ljepoti i životu na što nježniji način. Zato smo 2019. pokrenuli #SensaLoves izbor u kojemu objedinjujemo najbolje proizvode i usluge prema odabiru magazina Sensa.

U želji da je na našem tržištu sve više proizvoda i usluga koje su u skladu s prirodom i održivim načinom života, izborom #SensaLoves nastojimo istaknuti ono što je dobro i vrijedno te tako proširiti svijest kupaca da je bolji odabir moguć u svakom segmentu života.
Proteklih smo godina birali proizvode i usluge u tri kategorije (prošlogodišnje pobjednike pogledajte OVDJE), no ove ih širimo na jedanaest. One su:

#sensaloves Conscious - proizvodi koji se odnose na brigu o okolišu, fair-trade princip proizvodnje, iza kojih stoji snažna humanitarna priča koja potiče na pozitivne promjene u društvu
#sensaloves Natural - prirodni i eko proizvodi
#sensaloves Clean - dermokozmetički proizvodi
#sensaloves Health - proizvodi i usluge koji hrane ljepotu i zdravlje iznutra
#sensaloves Wellbeing – proizvodi, usluge, institucije koji donose zdravlje i zadovoljstvo opuštajućim ritualima
#sensaloves Sustainability – održivi proizvodi, pakiranja
#sensaloves Living – proizvodi, usluge, rješenja za ugodniji i opuštajući život u domu
#sensaloves Business – tvrtke koje svijet guraju prema održivosti
#sensaloves Mobilnost – prijevoz, promet, energetika
#sensaloves Food - eko, organska, bio hrana
#sensaloves People – pojedinici koji se ističu održivim inovacijama, razmišljanjem, postignućima i drugim oblicima održivog načina života

sensa_loves_DK-9.jpg
Dražen Kokorić Ono što volimo i ono u što vjerujemo objedinili smo u Sensa Loves izboru za 2021. godinu, a dobitnike smo predstavili na Sensa Loves brunchu u zagrebačkom restoranu Fidel Gastro

Za razliku od klasičnih beauty ili health nagrada, cilj #SensaLoves izbora nije usporedba, nadmetanje u kvaliteti ili u djelovanju. Kao što je svaka od nas jedinstvena, takvi su i proizvodi koje koristimo. Upravo zato naš je izbor lišen kompeticije, predstavlja ono što cijenimo, ono što „govori“, ono što vrijedi poslušati... Tijekom sljedećih mjeseci predstavljat ćemo ih na stranicama našeg magazina, na portalu i na našim društvenim mrežama.

Ako želite da vaš proizvod ili usluga bude dio #SensaLoves izbora javite se na mail s.lazic@adriamedia.hr i saznajte više o informacijama i uvjetima sudjelovanja. 

Budite dio kvalitetnih promjena!