Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SENSINO PROLJETNO SLAVLJE: Evo kako nam je bilo na Sensa Loves brunchu i koji su nam proizvodi bili najbolji u 2021.

Autor Karmen Miletić

U opuštenoj atmosferi i uz ukusne zalogaje u zagrebačkom restoranu Fidel Gastro, proslavili smo proljeće i predstavili najbolje proizvode i usluge prema odabiru magazina Sensa za 2021. Pogledajte kako nam je bilo...

 brunch.jpg Izvor: Dražen Kokorić

Sensine čitatelje već 15 godina spaja briga o zdravlju, ljepoti i životu na što nježniji način, u skladu s prirodom. Zato je 2019. pokrenut Sensa Loves izbor u kojem su objedinjeni najbolji proizvodi i usluge prema odabiru magazina Sensa, a sadrži kategorije koje su Sensi iznimno važne - NATURAL, CLEAN, HEALTH i WELLBEING.

Ono što volimo i ono u što vjerujemo objedinili smo u Sensa Loves izboru za 2021. godinu, a dobitnike smo predstavili 28. travnja na Sensa Loves brunchu u zagrebačkom restoranu Fidel Gastro. 

Glavna urednica magazina Sensa Izabela Vrtar okupljene je podsjetila kako nije riječ o natjecanju, nadmetanju u kvaliteti ili djelovanju. Kao što je svatko od nas jedinstven, takvi su i proizvodi koje koristimo. Upravo zato je ovaj izbor lišen kompeticije, on predstavlja ono što cijenimo, u što vjerujemo, proizvode koji predstavljaju kvalitetniji lifestyle te brigu o okolišu.

 sensa_loves_DK-9.jpg
Ono što volimo i ono u što vjerujemo objedinili smo u Sensa Loves izboru za 2021. godinu, a dobitnike smo predstavili na Sensa Loves brunchu u zagrebačkom restoranu Fidel Gastro
Izvor: Dražen Kokorić

U kategoriji Sensa Loves NATURAL istaknuo se Novexpert Booster serum s hijaluronskom kiselinom.
U kategoriji Sensa Loves WELLBEING naš odabir je Gaia Naturelle Collagen Shot.
U kategoriji Sensa Loves NATURAL naš odabir je noćna krema brenda Lavera.
U kategoriji Sensa Loves HEALTH naš izbor je poliklinika Wellife u Zagrebu.
U kategoriji Sensa Loves HEALTH istaknuo se Avon Anew Power.
U kategoriji Sensa Loves WELLBEING zavoljeli smo Melemovu liniju Dragocjena ulja te gel za tuširanje i kupanje iz te linije.

U opuštenoj atmosferi i drage partnere i suradnike te uz ukusne zalogaje proslavili smo proljeće i Sensa Loves izbor. Zavirite u galeriju i pogledajte kako nam je bilo. 

Tagovi

Najnovije