Novexpert Booster serum s hijaluronskom kiselinom

U kategoriji Sensa Loves NATURAL Novexpert Booster serum s hijaluronskom kiselinom istaknuo se sadržajem i učinkovitošću. Svojom 100 posto prirodnom i veganskom formulom, s nula posto sintetskih sastojaka, popunjava bore i dubinski hidratizira sve tipove kože. Kao jedini proizvod koji sadrži ekvivalent od 40 injekcija hijaluronske kiseline u samo jednoj bočici, ovaj serum sadrži vjerojatno najveću koncentraciju hijaluronske kiseline (3,2% čistog HA praha) na svijetu. Usto, njegova je hijaluronska kiselina fragmentirana na četiri različite veličine kako bi prodrla u sve slojeve kože, uključujući i dermu.

Gaia Naturelle Collagen Shot
U kategoriji Sensa Loves WELLBEING naš odabir je Gaia Naturelle Collagen Shot, dizajniran sa željom da se spoje najkvalitetnije molekule koje podupiru jedna drugu i uspostavljaju ravnotežu tijela te smanjuju proces starenja organizma. U formulu su uključeni riblji hidrolizirani kolagen, MSM, hijaluronska kiselina, vitamini C, B6 i biotin te cink, sastojci koji podupiru lijep i mladolik izgled, a istodobno pružaju potporu bolnim zglobovima i krhkim kostima. Zbog toga su rezultati vrlo brzo vidljivi, a djeluje na problematike širokog spektra.

Lavera Basis sensitive Anti-age Q10 noćna krema
U kategoriji Sensa Loves NATURAL naš odabir je noćna krema brenda Lavera koja optimalno jača kožu, energizira je i regenerira tijekom noćnog odmora. Smanjuje linije i bore te pruža dugotrajnu hidrataciju i intenzivnu njegu. Sadrži jojobu, vrlo dragocjeno biljno ulje s važnim svojstvima za intenzivnu njegu, te bio shea maslac koji njeguje kožu te je čini mekom i podatnom. Koenzim Q10 stimulira kožu dajući svježu energiju stanicama kože te se ona bolje regenerira, a znakovi uranjenog starenja se smanjuju. Proizvod je klimatski neutralan, a pakiranje je proizvedeno od recikliranog materijala. Proizvod se ne testira na životinjama pa se lavera ponosno nalazi na PETA‑inoj „cruelty free“ listi.

Poliklinika Wellife
U kategoriji Sensa Loves HEALTH naš izbor je poliklinika Wellife u Zagrebu. Bez obzira na to želite li obaviti preventivni sistematski pregled ili tražite stručno mišljenje vezano uz određenu zdravstvenu tegobu, njihov će se tim stručnjaka posvetiti vašem zdravlju potpuno individualno. Moderan i funkcionalno uređen prostor, pristupačna lokacija, najsuvremenija oprema, kao i ugledni stručnjaci jamstvo su kvalitetne medicinske usluge za sve pacijente. U Poliklinici Wellife možete obaviti sistematski pregled, laboratorijske pretrage, kao i pregled iz područja interne medicine, pregled subspecijalista nefrologa i hipertenziologa te pregled liječnika fizijatra i tretman fizioterapije. Pritom Merkur osiguranici imaju posebnu pogodnost.

Avon Anew Renewal Power serum
U kategoriji Sensa Loves HEALTH istaknuo se Avon Anew Power, serum s formulom od nekoliko probranih, aktivnih sastojaka djeluje na čak sedam najčešćih znakova starenja kože: ublažava bore, učvršćuje kožu, zaglađuje je na dodir, pruža zdravi sjaj, smanjuje pore, povećava elastičnost kože i osnažuje njezinu otpornost na štetne vanjske utjecaje. Patentirani Protinol pojačava djelovanje sastojaka u koži jedinstvenim dvostrukim jačanjem kolagena, dok niacinamid, odnosno vitamin B3, pomaže u obnavljanju površine kože, baš ondje gdje se najviše umara i gdje na nju najviše djeluju štetni vanjski faktori. 

Melem Gel za tuširanje i kupanje Dragocjena ulja
U kategoriji Sensa Loves WELLBEING zavoljeli smo Melemovu liniju Dragocjena ulja te gel za tuširanje i kupanje iz te linije. U naizgled običnim ritualima poput tuširanja i njege Melem nas podsjeća da je važno usporiti, posvetiti vrijeme sebi i odabrati prirodne sastojke. Gel za tuširanje Dragocjena ulja obogaćen je uljima ricinusa i masline pa već prilikom tuširanja izvrsno hrani i njeguje i najosjetljiviju kožu te je štiti od isušivanja. Uz prepoznatljiv miris Melema, ritual tuširanja i njege postaje omiljeno doba u danu - podjednako posvećeno ljepoti i uživanju.

Fotografije #SensaLoves proizvoda i usluga pogledajte u galeriji: 

Dražen Kokorić SENSA LOVES 2021.