Naša različitost ono je što nas ističe, a ono što spaja Sensine čitatelje su briga o zdravlju, ljepoti i životu na što nježniji način.

Izbor #SensaLoves prilika je da osvijestimo kako su bolji proizvodi, usluge i prakse mogući te istaknemo pojedince i tvrtke koji prate i podržavaju misiju Sense, kreiranja života kakav vrijedi živjeti.

Izbor objedinjuje kategorije koje su magazinu Sensa iznimno važne, a predstavljaju rastući trend na tržištu i u srcima Sensinih čitatelja. To su NATURAL, CLEAN, HEALTH i CONSCIOUS. Za razliku od klasičnih nagrada, cilj #SensaLoves izbora nije usporedba, nadmetanje u kvaliteti ili u djelovanju.

Kao što je svatko od nas jedinstven, takvi su i proizvodi koje koristimo. Upravo zato je ovaj izbor lišen kompeticije, on predstavlja ono što cijenimo, ono što „govori“, ono što vrijedi poslušati. Upoznajte dobitnike za 2020. godinu!

Nagradu Sensa Loves u kategoriji Natural za 2020. godinu dobiva Ulola Probiotic Pollution Solution dnevna krema koja štiti kožu od vanjskih utjecaja i uravnotežuje njenu prirodnu površinsku floru.

Nagradu Sensa Loves u kategoriji Clean za 2020. dobiva Rosal Clean Ready to glow fluid za lice s vitaminom C, lagane teksture i moćnog djelovanja što kožu čini svilenkastom i glatkom.

Nagradu Sensa Loves u kategoriji Natural dobiva Farmakol Dermapip Unimast s alantoinom i pčelinjim voskom – jedinstvena formulacija za kućnu i profesionalnu uporabu koja štiti, umiruje i obnavlja.

Nagradu Sensa Loves u kategoriji Natural za 2020. dobila je njihova NIVEA Naturally Good Anti-age noćna krema kojapotiče stvaranje kolagena pa koža postaje čvršća i zaglađenija.

Nagradu Sensa Loves u kategoriji Health dobio je Melem Intima, losion za intimnu njegu koji nježno čisti i njeguje intimno područje kombinacijom jedinstvenih sastojaka – među ostalim i njegujućim uljima.

U ovogodišnjem izboru #SensaLoves nagradu u kategoriji Health osvojila je Himalaya Ayurvedska Dental pasta SOL, jedinstvene i klinički testirane formule s malo prirodne soli za svjetliji i bjelji osmijeh.

Kao prva robna marka u kompostabilnoj ambalaži, bio&bio trgovine ove godine zaslužile su Sensa Loves nagradu u kategoriji Conscious – kao priznanje za održivu praksu.

U kategoriji Clean SENSA LOVES nagradu dobiva Avon Distillery Clean Break balzam za čišćenje lica. Kremasta formula uklanja i najtvrdokorniju šminku i cjelodnevne nečistoće te ostavlja kožu lagano hidratiziranom i čistom.